Blogolj!

Niko Kovac: az első félidő szenzációs volt

Kun Béla

Folytatódott a Bayern győzelmi sorozata a Bundesligában 2019-ben is, miután a szezon második felének nyitómeccsén, 3:1 (2:0)-re győzte le a Hoffenheimot idegenben. Ez volt a 6. győzelem zsinórban a bajnokságban. A gólokat Goretzka (2x) és Lewandowski szerezték!

Íme a nyilatkozatok a meccs után:

Niko Kovac: "Az első félidő szenzációs volt. Ezt is terveztük. Ez az, amit mi tudunk. Az eredmény jó, jól kezdtük a tavaszi szezont, és nyomás alá helyeztük a többieket. Mi vagyunk az üldözők, vadászunk a Dortmundra. Bajnokok akarunk lenni. Az a legfontosabb, hogy a legvégén az első helyen álljunk."

Hasan Salihamidzic: "Két arcot láthattunk. Az első félidőben minden jó volt, irányítottuk a meccset. A második félidő nehéz volt, egyéni hibákkal tarkítva, így egy adok-kapok-ba mentünk bele, és nem tudtunk egységesek maradni, nem járattuk jól a labdát. Majd a saját szögletünkből lekontráztak, és gólt kaptunk belőle. A harmadik gólt mi szereztük, ami tényleg jót tett. Jó érzésekkel mentünk a téli szünetre, és jó érzéssel startoltunk a ligában."

Leon Goretzka: "Összességében jól küzdöttünk. Az első félidőben szuper volt minden. A Hoffenheimot megfogtuk, és megérdemelten vezettünk. A második félidő zavarosabb volt, de ha egy kontrát befejeztünk volna, korábban is eldőlhetett volna a meccs. Így mégegyszer visszajött a Hoffenheim, és mindent bele kellett adnunk. Jól akartuk kezdeni a szezon második felét, fontos volt, hogy jó meccset játsszunk, a cél a bajnoki cím. A szezon első felében 6 pontos hárányba kerültünk, így mi vagyunk most az üldözők."

Nagelsmann: Az első félidő rettentő volt, a második jó. Nagyon hasonlított a mérkőzés a legutóbbi találkozásunkra a Bayernnel ebben a szezonban. Az első 45 percben riadtak és gyengék voltunk, engedtünk a nyomásnak. A védelem bátran játszott, egy pillanatra sem álltak meg. A Bayernnek rengeteg kapura lövése volt, megérdemelt volt az előnyük. Félidőben realizálódott bennünk a helyzet. A második félidővel elégedettek lehetünk. Mindent egybevetve, megérdemelten nyert a Bayern.

Nico Schulz: Két teljesen más félidőt láthattunk a mentalitást illetően. Túlságosan hátul ragadtunk az első félidőben, ez a Bayern ellen végzetes. Két-három olyan hibát vétettünk, amiről már esett szó korábban.

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/67857/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?