3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Niko Kovac: meg kell nyernünk ezt a meccset


1899 Hoffenheim – FC Bayern München: a hétvégén végre visszatér a Bundesliga (péntek 20:30). A meccs előtt pedig a bajorok trénere, Niko Kovac tartott egy sajtótájékoztatót, amin megválaszolta a meccs előtt felmerülő legfontosabb kérdéseket.

Franck Ribéry nemrég lesérült, így ő nem játszhat, és Arjen Robben játéka is kérdéses, még nem épült fel teljesen.

Ki fog a védelemben kezdeni? És mit szól a horvát edző ahhoz, hogy most a Dortmund áll a tabella élén?

A tavaszi szezonról: „A legutóbbi meccsekre akarunk építeni, hisz az utolsó 5 meccset a Bundesligában megnyertük. Nem szabad a szünettel foglalkozni, és fel kell építeni a kellő önbizalmat.”

Comanról: „Kingsley sérülése rosszul jött a szezon elején, de már nem érez semmilyen fájdalmat, ami jót tesz a fejének és a lelkének. Ez pedig nagyon fontos, hisz sem Franck, sem Arjen nem tud játszani.”

Jamesről és a jövőjéről a Bayernnél: „Nagy klub vagyunk, nagy játékosokkal. Mindenkinek az a feladata a pályán és az edzéseken is, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa. Jamesnek megvan az igénye a játékra, ahogy mindenki másnak is, akit nem James Rodrigueznek hívnak. Nagy a harc minden posztért. A jövőjéért is játszik most a klubnál, de mindenki más is, akinek szerződése van, mindig teljesítenie kell.”

„Minden meccsből tanulni kell. Nem lehet mindig úgy játszani, ahogy mi szeretnénk. Ezért mindig kicsit alkalmazkodni kell az ellenfél játékához, és elemezni a meccsek után, hogy mi volt jó, és mi nem.”

Hudson-Odoiról: „Nekem nincs mit hozzátennem. Már minden Brazzon múlik. Ha mindkét ”Oldtimer” elmegy a csapattól, 3-4 játékosra lesz szükségünk.”

A középső védők helyzetéről: „Lassan egy döntés előtt állunk, hogy ki legyen a 2 stabil kezdő. A tudásuk alapján mind a 3-nak kéne, de nem 3 védővel játszunk.”

A Hoffenheimről: „Jól játszottak az odavágón, a visszavágón még jobban fognak. Meg kell nyernünk ezt a meccset, hogy nyomást helyezhessünk a Dortmundra. Egy kivételes csapat kiváló edzővel.

Végül a lezárás: „Bajnokok szeretnénk lenni, hisz nekem ez lenne edzőként az első.”

Aztán a Juventusra utalt, akik már a nyolcadikat nyernék: „Nekünk is el kéne jutni abba a helyzetbe.”

Ha idén megnyerné a csapat a bajnokságot, a Bundesliga történelmében elsőnek lenne meg az egymás utáni 7 cím.

Forrás: https://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/67706/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?