Blogolj!

A Dybala transzfer megvizsgálása


Az FC Bayern München egy keretváltoztatáson dolgozik. A következő név már egyáltalán nem tartozik az ismeretlenek közé.

Az olasz tuttosport lap Paulo Dybala Németországba igazolásáról beszél. A Bayernen kívül a PSG és a Manchester City is érdekelt lehet az argentin megszerzésében. Mennyire lehetnek valósak ezek a találgatások?

1. A forrás

Az, hogy Dybala neve együtt hangzik el a Bayern Münchennel, egyáltalán nem újdonság. Az argentin támadó 2017 óta a Bayern egyik kívánsága. De az olasz lap is híres arról, hogy egy-egy pletykát felkap, és elkezdi hirdetni. Ennek ellenére nem lenne annyira meglepő az, ha Dybala Münchenbe szerződne.

2. A lehetséges váltás

Dybala átigazolásáról semmit nem mondott még a Juventus. Annak ellenére, hogy az olasz klub az argentinra építi a jövőt, egy 100 millió €-s ajánlaton ők is elgondolkoznának. Egy ekkora összeget egy klubnak sem egyszerű elutasítani. Ezt az összeget a City és a Párizs simán kifizetné, de a münchenieknél más a helyzet. Nekik is van ennyi pénzük, de ők nem csak 1 játékost szeretnének venni, és valószínűleg körülbelül ennyit szánnának a nyári transzferekre. És ezzel az összeggel átigazolási rekordot döntenének, hisz 42 milliónál többet még nem fizettek játékosért.

3. A jelenlegi helyzet

A Juventus stabilan a bajnokság első helyén áll. Dybala már csak a Bajnokok Ligája győzelemre koncentrál. Cristiano Ronaldo érkezésével és a csapat idei teljesítményével az Öreg Hölgy a BL egyik legnagyobb esélyese jelenleg. Így a téli átigazolást ki lehet zárni. Ha sikerül elérni ezt az eredményt, akkor a nyári transzfer már nem kizárt. Az még így is kérdés maradna, hogy melyik az a klub, aki hajlandó kifizetni ezt az összeget. Ha a bajorok esetleg megvennék, a támadás egyik alappillére lehetne. És még ott van az a kérdés is, hogy mekkora kihívás lenne neki a Bundesliga. Az utóbbi időkben már inkább Spanyolországba vagy Angliába mentek a játékosok, mintsem Németországba.

Ezekből a szempontokból kívülállónak tűnik a Bayern Dybala megszerzésénél.

Forrás: https://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/67477/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?