Blogolj!

Hasan Salihamidzic: soha nem írnám le a Bayernt

Regős András

A dohai edzőtábor hatodik napján Hasan Salihamidzic válaszolt az újságírók kérdéseire, több érdekes témát is érintve.

Hasan Salihamidzic…

… az edzőtáborról: „Semmi szokatlan. Az edzői stáb és a játékosok is odatették magukat. Még hátravan két tréning, de a legfontosabb, hogy senki sem sérült meg. Most már el kell kezdeni a Hoffenheimre fókuszálni, fontos hogy jó formában folytassuk a szezont.”

… Benjamin Pavard leigazolásáról: „Már a VB előtt is felfigyeltünk rá, rengeteg meccsét követtük. Hamar eldöntöttük hogy szerződést ajánlunk neki, amit pár nappal ezelőtt alá is írt. De a Világbajnokságon nyújtott teljesítményéről sem szabad megfeledkezni, hiszen a világbajnok csapat alapemberének számított!”

… a bajnoki tabella élén folyó küzdelemről: „A szünet előtt mindössze 6 pontra csökkentettük a különbséget. A Dortmund nagyon jó szezont fut, de még a mienk sincs veszve, keményen készültünk a tavaszi időszakra. A csapaton belül jó a hangulat. Soha nem írnám le a Bayernt, két okból: látom, milyen intenzíven készülnek, és tisztában vagyok a terveikkel.”

… a csapaton belüli versengésről: „Az egészséges mértékű versengés létfontosságú. A téli szünet előtt nem sok változás történt a kezdő 11-ben. Most az edzőtáborban Kovac kicsit felélesztette a rivalizálást, hogy mindenki érezze, megéri keményen edzeni.”

… az átigazolási időszakban végzett munkájáról: „Minőségi játékoskutató részlegünk van. Az igazat megvallva ez a téma a szívem csücske, hiszen a jó igazolásokból az egész klubnak előnye származik. Elégedett vagyok a munkánkkal, de próbálunk gyorsabbak lenni, hogy minél hamarabb lecsaphassunk a tehetségekre. Sokat változott a világ, már nem csak 3-4 pénzügyileg erősnek mondható klub van Európában. Szerintem nem kell elmagyaráznom mi folyik az átigazolások terén például az angol kluboknál. Nekünk más megoldást kell találnunk, gyorsabban, jobban kell megítélnünk a fiatal játékosokban rejlő lehetőségeket. Ez eddig elég jól sikerült.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/67359/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók,hasan salihamidzic,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?