Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Rummenigge: egy fontos jelzés

Armin V Fabian

Az FC Bayern magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott Frankfurtban. Az első 20 percet leszámítva végig dominálta és irányította a mérkőzést.

Niko Kovac: "Az első 20 percen kívül nagyon jó játékot mutattunk. Az elején nem tudtuk megakadályozni a Frankfurt kontráit, pár hibát is elkövettünk, de azt követően jól alkalmaztuk az eltervezett dolgokat. Gyorsan passzoltunk, a játékosok néhány érintés után továbbadták a labdát, így nem tudtak nyomást helyezni ránk. Az elmúlt néhány mérkőzésünk jó volt. Ez az igazi Bayern!”

Karl-Heinz Rummenigge: "Fontos jelzés volt ez. A Dortmund nyert tegnap, így nekünk is szükségünk volt a győzelemre, hogy követni tudjuk őket. A csapat nagyon jó munkát végzett!”

Thomas Müller: "Az első 15 percben volt némi problémánk, de azt követően jó helyzeteket alakítottunk ki. A Frankfurtnak egy-két lövése volt. Nem voltunk szerencsések a kapufám során, de nem voltam képes jobban csinálni. Keményen harcoltunk és jól mozogtunk. Nem könnyű ilyen hangulatban 3-0-ra győzni, de sikerült, szóval ez mindenképp motivál a szezon második felét illetően.”

Adi Hütter (Eintracht Frankfurt edző): "Ha engem kérdeznek, szerintem jobbak voltunk az első félidőben. Voltak esélyeink arra, hogy megszerezzük a vezetést. A Bayern klasszis játéka a gól után mutatkozott meg. Ezt követően nehéz időszakunk volt, bár igyekeztünk egyenlíteni. Mindent figyelembe véve jobbak voltak, megérdemelték a győzelmet. Nem hibáztatom a csapatom a teljesítmény miatt. Bátor, támadó szellemű focit játszottak, és szerintem túl nagy különbség mutatkozik meg a tabellán.”

Danny Da Costa (Eintracht Frankfurt): “Nagyon jól kezdtük a meccset, agresszívak és bátrak voltunk. Volt egy pár lehetőségünk, amiket ki kellett volna használnunk. A Bayern ellen mindig nehéz visszajönni a meccsbe, ha megszerzik a vezetést. Nagyravágyó terveink voltak a második félidőre, de nem tudtuk azokat megvalósítani. Több kellett volna ma a részünkről. Ezért vesztettük el a pontokat.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66709/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?