Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Niko Kovac: az izgalmak tetőfoka

Kun Béla

Az FC Bayern egy késői (83. perc) Franck Ribéry góllal győzte le 1:0-ra az RB Leipzig csapatát.

Íme a reakciók!

Niko Kovač: "Láthatták, ma egy nagyon-nagyon erős csapattal csaptunk össze. Nagyon jól védekeztek, s a hibáinkra vártak. Türelmesen kellett játszanunk, tudtuk, hogy egy gól döntő jelentőségű lehet. Jobb helyzeteink voltak, és úgy vélem, hogy megérdemelten nyertünk. Ez nem egy szép, varázslatos meccs volt tőlünk, de a játékosaim bizonyságot tettek az akaraterejükről. Tegnap egy előnyhöz jutottunk, és a legtöbbet kellett belőle kihoznunk. Megkaptuk, amit akartunk, szóval minden elismerésem a csapatnak!”

Thomas Müller: "Tudtuk, hogy mi a tét, tegnap mi is néztünk tv-t. Mondhatjuk, hogy tudatában voltunk, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés. Szívesebben játszottunk volna örömteli futballt, de nekünk voltak nagyobb helyzeteink. Annak ellenére, hogy sokat kellett küzdenünk, úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. Nem voltunk igazán merészek, mikor nálunk volt a labda, mert tudtuk, hogy mi a Lipcse erőssége. Sokat hibáztunk és a legtöbb helyzetünket nem használtuk ki, főként az első félidőben. Mindent egybevetve, nyertünk, s azt üzenjük, hogy visszatértünk!"

Ralf Rangnick (a Lipcse edzője): „Kiegyenlített mérkőzés volt. Sok tervünket sikerült megvalósítanunk. Normál esetben az ilyen mérkőzések döntetlennel érnek véget, azt gondolom, megérdemeltük volna. Mindent egybevetve, elégedett vagyok a csapatom játékával. Szomorúan, de emelt fővel távozunk. A teljesítményünk megmutatta, hogy jogosan vagyunk ott, ahol. Most össze kell gyűjtenünk az energiánkat a szombati mérkőzésre a Bremen ellen.”

Timo Werner (Lipcse): „Kár érte. Két veszélyes helyzet volt. Az elsőt hárította Gulácsi, a másodikban Ribery jól cselekedett. Sok minden elromlott, mielőtt megszerezte a labdát, sok balszerencse is benne volt. Jó játékot mutattunk. Ez egy nagyon küzdelmes mérkőzés volt.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66610/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?