Blogolj!

Kovac: az idei egyik legjobb meccsünk volt

Regős András

A Bayern bombaformában volt a Bundesliga 15. fordulójában, az idei bajnoki szezonban a legnagyobb arányú győzelmüket aratták, 4-0-ra győzték le a Hannovert. Alább a mérkőzés utáni nyilatkozatok olvashatók:

Niko Kovac: "90 percen keresztül remekül játszott a csapat, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. A 4-0-ás végeredmény nem is írja le igazából a mérkőzést, 3-4 nagyobb ziccer kimaradt. Jó volt, hogy a játékosok komolyan vették a meccset a nehéz amsterdami párharc után. Az első perctől kezdve mindenki koncentrált. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy lassan, de biztosan fordulni fog a kocka. Az utóbbi pár meccsen jól játszottunk, akár nálunk volt a labda, akár nem. Ez is a célunk, amit hétről-hétre teljesíteni is akarunk. Ez volt az idei egyik legjobb meccsünk, dicséret illeti a fiúkat."

David Alaba: "Nagy terveink voltak, az elejétől kezdve agresszívan akartunk támadni, így irányítva a mérkőzést. Ez az első félidőben azonnal látható is volt, éberek voltunk, sok támadást vezettünk. Félidőben mindenki egyet értett, hogy jól megy a játék. Az utolsó három bajnokinkat megnyertük, jó úton haladunk."

Thomas Müller: "Visszatekintve azt kell mondjam, voltak gondjaink az utóbbi meccseken. Főleg amikor az ellenfélnél volt a labda - de ma esélyt sem adtunk. Folyamatosan éberek voltunk, nem hagytuk hogy enyhítsék a nyomást. Így akarunk játszani. Persze nem lehet mindig százszázalékosan kontrollálni a mérkőzést, de a mai közel állt ehhez."

Pirmin Schwegler (Hannover 96): "A Bayern ma teljes gázra kapcsolt. Ők egy teletankolt Lamborghini voltak, míg a mi tankunk üres volt. Mindig azt mondják, hogy legalább egy-az-egy elleni szituációkba kell kényszeríteni őket. De nem találtunk rajtuk fogást, túl gyorsak voltak. Esélyünk sem volt."

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66371/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?