Blogolj!

Kovac: ez a futball reklámja volt

Kun Béla

Mekkora meccs! Két piroslap (1-1), és hat gól!  A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, az FC Bayern idegenben kiharcolta a csoportelsőséget, miután 3:3-as döntetlent játszott az Ajax-al! 

Íme a nyilatkozatok:

Hasan Salihamidzic: "Az Ajax nagyon jól játszott, az egész meccsen nyomás alá helyeztek minket. Nem tudtuk a labdát kellőképpen járatni, kevés levegőhöz jutottunk. Az első 20 percben volt 2-3 helyzetünk, amiket nem használtunk ki, aztán a mérkőzést teljes mértékben kiadtuk a kezünkből. Nem tudtunk a felezővonalon átjönni, ilyen nem történhet meg velünk. Pozitívum természetesen, a 2:2-es egyenlítés és a 3:2-es vezetés, de aztán megint kiengedtük a mérkőzést a kezünkből és ez megbosszulta magát. A nézők számára kiváló volt, mi tudunk ennél többet is."

Niko Kovač: "Ma mi egy szenzációsan jó meccset láthattunk. És a nézők megkapták, amit megérdemeltek. 2:1-es hátrányban voltunk, de fel tudtunk állni. Ez egy jó reklámja volt a focinak. Nekünk voltak a nagyobb helyzeteink, s el is kellett volna döntenünk a meccset. De a célt elértük, és csoportgyőztesek vagyunk. Elismerés a csapatnak. Jól tudtunk ritmust váltani, és hagytuk az ellenfelet is játszani, nehogy lekontrázzanak. Kétszer értünk el egy nagyon jó Ajax ellen döntetlent. A többit megnyertük, és a 18-ból 14 pontot megszereztünk. Elégedett vagyok, nagy várakozással tekintünk a következő körre."

Manuel Neuer: "Összességében sok küzdelem és szenvedély volt a meccsben. Az Ajax egy jó csapat, ezt már az első meccsen is észrevettük. Pont az első félidőben volt a több lehetőségünk, amikor egy-két góllal többet is szerezhettünk volna. A végén mégis nagyon kiélezett volt. Rendkívül keserű, hogy a legvégén bekaptuk még azt a gólt. A legfontosabb, hogy csoportelsők lettünk, a többi az másodrangú!"

Robert Lewandowski: "Nagyon nyílt meccs volt. Szerencsére meglett a csoportelsőség. A helyezkedésünk nem volt túl jó. Nem játszottunk kimondottan jól, folytatnunk kell a kemény munkát. Nem birtokoltuk eleget a labdát. Voltak helyzeteink, amiből hármat gólra is váltottunk, de emellett kaptunk is gólokat. Előfordul az ilyen. Ennél jobban is tudunk játszani. A rossz dolgokat elemezni kell, hogy javulhassunk."

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66278/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?