3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Kovac: Lewy egy igazi életbiztosítás a számunkra

Tóth Renáta

Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Serge Gnabry...
... a csapat teljesítményéről a legutóbbi mérkőzéseken: Nyertünk, és nem volt egyszerű dolguk az ellenfélnek sem.

... a Bayernnél betöltött pozíciójáról: Több poszton bevethető vagyok, és mindenhol igyekszem a legjobbat nyújtani. Az edzőtől függ, hol van rám szükség.
Az, hogy a Bayern játékosa lehetek, egy álom beteljesülése számmra.

... az Ajax elleni mérkőzésről: Az Ajax is meg akarja nyerni a csoportot, ahogyan mi is. Látványos mérkőzést remélek.

... az Ajax fiatal játékosairól: Frenkie de Jong és Matthjis de Ligt a korukhoz képest már nagyon messzire jutottak. Jó lenne, ha mindketten a Bayernhez jönnének, de ezen még Hasan Salihamidzicnek dolgoznia kell.

  

Niko Kovac...
... a szezon beli tervekről: Megpróbálunk elsőként végezni a csoportban, majd a következő körben a második mérkőzést hazai pályán játszani. A Bundesligában le vagyunk maradva, de dolgozunk rajta, hogy a hátrányt behozhassuk.

... Kingsley Comanról: Még nem beszéltem vele, nem tudom, tényleg, így gondolta-e a kijelentését. Igaz, két ilyen sérüléssel az ember érzékenyebben reagál, de nem gondolom, hogy tényleg így gondolta. Még sok címet el fog nyerni. 

... Robert Lewandowskiról: Lewy egy igazi életbiztosítás a számunkra. Nem akarja a klubot elhagyni, elkötelezett játékos, ezért is játszik ilyen jól.

... a dupla hatosról, Kimmichről és Goretzkáról: A rendszert kettejüktől függetlenül meg akarjuk őrizni. Hamarosan Thiago is visszatér, és ő is játszhat ezen a poszton.

... az Ajax fiatal játékosai iránti érdeklődésről: Sokszor beszélünk róla, ez teljesen normális dolog. Szóba kerülnek nevek is. Vannak jobb játékosok is, mint de Jong vagy de Ligt. Szerdán valószínű 11 jobbat is fel tudok majd mutatni.

... Benjamin Pavarddal kapcsolatos pletykákról: Ő egy nagyon jó játékos, megvannak a képességei. Jelenleg 3 belső védőnk van, nincs szükségünk egy negyedikre, ötödikre vagy hatodikra. Nem hiszem, hogy most télen valami változni fog ebbe az irányba.

forrás: tz.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66202/pics/lead_800x600.jpg
bajnokok ligája,BAYERN HÍREK,hasan salihamidzic,Interjúk, nyilatkozatok,joshua kimmich,kingsley coman,leon goretzka,niko kovac,robert lewandowski,serge gnabry,thiago alcantara
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?