Blogolj!

Joachim Löw Neuerre épít

Tóth Renáta

A német szövetségi kapitány gyorsan elfelejtené a katasztrofális 2018-as évet, és már előre tekint. Sok új játékos kaphat lehetőséget a jövőben - mely a régiek mellőzését jelenti.

„A végén mindig a teljesítmény számít. Nem vagyok látnok, nem tudom megmondani, mi lesz 3-4 hónap múlva. Addig minden nyitott marad. Minden lehetőséggel számolok, Hummelsszel, Boatenggel, Müllerrel is, ha ismét formában lesznek." - mondta a ZDF műsorában Joachim Löw.

Nehéz döntésekkel már többször kellett találkoznia a 12 éve tartó ideje alatt Löwnek, az idei katasztrofális VB és Nemzetek Ligája szereplés után pedig változtatásokat várnak el a válogatottnál.

Egy játékosnak biztosan nem kell aggódnia. Amennyiben Manuel Neuer nem lesz sérült, és remek formában lesz, 2020-ig biztosan a válogatott első számú kapusa marad. Ugyanakkor Löw a jövő évben szeretne lehetőségeket adni a 26 éves ter Stegennek is.

Löw kitért a távolabbi terveire is. 58 évesen számba vette lehetőségeit, és kipróbálná magát külföldi klubcsapatnál is, de szeretné a 2022-ig szóló szerződését a válogatottnál kitölteni.

forrás: transfermarkt.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66112/pics/lead_800x600.jpg
2020 Európa-bajnokság,Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,Interjúk, nyilatkozatok,jerome boateng,joachim löw,manuel neuer,mats hummels,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?