3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Coman: nem én vagyok az új Ribéry

Tóth Renáta

Kingsley Coman az FC Bayern jövőjéhez tartozik: a francia játékos honfitársa, Franck Ribéry helyét örökölheti meg a csapatnál. A 22 éves játékos az AZ-nek adott exkluzív interjúban beszél Ribéry és Robben búcsújáról, a jövőjéről a csapatnál, valamint szóba került a nyári világbajnokság is.

Kingsley Coman...

... az FC Bayern jövőjéről Ribéry és Robben után: Természetesen egyik álmom az, hogy egy napon olyan fontos része lehessek a Bayernnek, mint Ribéry és Robben. Szeretnék megfelelni az elvárásoknak, és fontos szerepet betölteni. Mindketten igazi ikonok, 10 éven át nagyszerű teljesítményt nyújtottak és nagy sikereket érhettek el. Szeretnék én is sokáig az FC Bayern játékosa lenni és hasonló karriert magaménak tudni.

... Ribéry utódjává válni: Ez lehetetlen, senki sem lehet a következő Ribéry. Csak egy Franck van, és ő egy nagy példakép számomra. Az én célom az, hogy ugyanolyan jó játékos legyek, mint ő, de a magam módján. Kingsley Coman vagyok, és nem az új Franck Ribéry.

... a bajnoki cím esélyeiről: Ez még mindig lehetséges, és mindent meg fogunk tenni, hogy a Dortmund ellen az Allianz Arénában nyerjünk majd. Akkor már csak 6 pont lesz a különbség, és lehetünk még bajnokok.

... a sérülés miatt kihagyott VB-ről: Nem voltam szomorú. Fiatal vagyok, sok címet elnyertem már. Sérült voltam - ilyen az élet. Úgy gondolom, az EB-t megnyerhetjük 2 év múlva, és a 2022-es VB-t is. Mindannyian nagyon fiatalok vagyunk, és csak jobbak leszünk még. Igen, még jó pár címet elnyerhet Franciaország - és remélem, akkor már én is a csapat tagja lehetek.

forrás: abendzeitung-muenchen.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66110/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,bundesliga,franck ribéry,Interjúk, nyilatkozatok,kingsley coman
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?