Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Kovac: fontos volt, hogy ne kapjunk gólt

Regős András

A Bayern München szombat délután 3-0 arányban legyőzte az FC Nürnberg csapatát, ezzel véget vetve négy bajnoki mérkőzés óta tartó nyeretlenségei sorozatuknak hazai pályán.

"Elégedett vagyok a győzelemmel. Fontos volt, hogy ne kapjunk gólt," 

- méltatta játékosait Niko Kovac a mérkőzést követően.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Niko Kovac: "90 percen keresztül a kezünkben tartottuk az irányítást. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Fontos volt, hogy ne kapjunk gólt, elpazarolva az addigi befektetett munkát. A játékosok önbizalmának se tett volna jót. A jó eredmények mindig fontosak. Az utóbbi három mérkőzésünket megnyertük, és elégedett vagyok azzal, ahogy tettük."

Joshua Kimmich: "Még nem tapasztaltam ilyen szezont, mint az idei. Tavaly is voltak botlások, de nem volt ekkora a lemaradásunk. A Dortmund ma is nyert. Izgalmas lesz így a szezon, hogy nem mi vagyunk az élen. Ez most egy szokatlan helyzet, meglátjuk, képesek vagyunk-e ezt csapatként kezelni."

Michael Köllner (a Nürnberg edzője): "Egy 3-0-ás vereség után nem lehet elégedettnek lenni. De hosszú idő után javult a védekezésünk, ez az utóbbi időben nem volt elmondható az idegenbeli meccseinken. Ettől még keserű szájízzel, pont nélkül megyünk haza. Túlságosan tiszteltük az ellenfelet, fizikailag aktívabbnak kellett volna lennünk. A Bayern nagyon gyorsan játszik, nem könnyű egy az egy elleni párharcokra kényszeríteni őket, így nem meglepő a végeredmény."

Georg Margreiter (FC Nürnberg): "Meg akartuk nehezíteni a dolgukat, amennyire csak tudtuk. Nem az első alkalom hogy idegenben alulmaradunk egy erősebb csapat ellen, többször szinte lemostak minket a pályáról. Ma nem engedtük hogy ez megtörténjen, de a 3-0-ás eredmény fájó. De elég reálisan látjuk a helyzetet hogy tudjuk, frissen feljutott csapatként nem könnyű pontot rabolni Münchenből. Túl félénken játszottunk, főleg az első félidőben. Több párharcba kellett volna belekényszeríteni őket, keményebben kellett volna védekezünk."

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/66041/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?