Blogolj!

Niko Kovac: a csapatom egész meccsen jól játszott


Serge Gnabry duplája szállította a megérdemelt győzelmet a Bayernnek a Bundesliga 13. fordulójában, idegenben, a Werder Bremen ellen, ezzel megszakítva a csapat 3 meccse tartó nyeretlenségi szériáját a bajnokságban.

“Természetesen örülök a két gólomnak, és annak is, hogy ezzel segíthettem a csapatot.”

- mondta a meccs hőse.

Edzője elégedett volt a pályán látott jó teljesítménnyel:

“Technikailag és taktikailag is domináltuk a mérkőzést, és a végén is ellenfelünk fölé kerekedtünk küzdeni akarás szenpontjából.”

- mondta Niko Kovac.

Reakciók:

Niko Kovac: “A csapatom jól játszott az egész meccsen. Technikailag és taktikailag is domináltuk a mérkőzést, és a végén is ellenfelünk fölé kerekedtünk küzdeni akarás szenpontjából. Nagyon jó munkát végeztünk ma. Ha mondani kellene valamit, amiben hibát találtam, az a helyzetkihasználásunk. 6-7 olyan lehetőséget számoltam, amiket gólra kellett volna váltanunk. Tetszett, hogy amikor nem volt nálunk a labda, egységesen védekeztünk, gyors lefordulásokkal. Láthatták, hogy volt helyünk, és kamatoztatni tudtuk a kvalitásainkat elől. Szeretnék emiatt gratulálni a csapatomnak.”

Serge Gnabry: “Ez a győzelem nagy megkönnyebbülés, jó atmoszférát teremt, és növeli az önbizalmunkat. Nem adtunk sok lehetőséget az ellenfélnek. Végig futottunk, egészen az utolsó pillanatig. Természetesen tisztában vagyunk a jelenlegi helyzetünkkel, szóval a 3 pont mindig is fontos számunkra. Természetesen örülök a két gólomnak, és annak is, hogy ezzel segíthettem a csapatot. Jó csapatunk van, és szükségünk van mindenkire. Remek érzés, hogy a többiek újra fittek.”

Florian Kohfeldt (Werder edző): “El kell ismernünk a Bayern ma nagyon jól működött csapatként. Túl sok helyzetet hagytunk ki. Talán nem ez volt a megfelelő alkalom, hogy egy topcsapat ellen játsszunk.”

Max Kruse (Werder Bremen): “Újra nagyon könnyen kaptuk a gólokat, ezt nem hagyhatjuk, hogy megtörténjen. Ha túl könnyen kapsz gólokat a Bayern ellen, akkor kikapsz.”

Fordította: Dániel Herbert

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/65061/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?