Blogolj!

Robben Kovac miatt örül a győzelemnek: Bayern-Benfica 5-1 (3-0)

Kun Béla

Végre egy olyan meccs, ahol csak pár percig kellett izgulni! A Bayern, a hétvégi „majdnem zakóra” jól reagált: a Bajnokok Ligájában legyőzte a portugál bajnokot 5:1-re. Ezzel már az is biztossá vált, hogy sorozatban immár tizenegyedik alkalommal elérte a nyolcaddöntőt a gárda.


Íme a Benfica elleni meccs utáni nyilatkozatok:

Niko Kovac:

"Ma minden passzolt nálunk. Végre mi szereztük meg a vezetést, s a második félidő első percéig koncentráltan támadtunk, s jól védekeztünk. A középpályát gyorsan át tudtuk játszani. Ez a teljesítmény rendben volt. A meccset kontrolláltuk. A csapat megmutatta, hogy igen is tud. Az erőfeszítésünk meghozta a gyümölcsét."

Hasan Salihamidzic:

"Ma jó volt, ahogy játszottunk. Így szeretnénk tovább csinálni. A fiúk teljes felelősséggel a trénerért, a csapatért, a klubért küzdöttek. Büszkék lehetünk erre."

Arjen Robben:

"A góljaim nem csak szépek voltak, hanem fontosak is a csapat számára. Pont jókor jött, hiszen a rossz emlékű szombati meccs után talpra akartunk állni, és jó játékkal szerettünk volna bizonyítani a szurkolók számára is. Ezt csinálják a nagy klubok. Mindig felállnak. S ezt mi is megtettük. Nehéz helyzetben vagyunk, de ezt a magunk javára fordítottuk, jó tempóban játszottunk, zártak, s egységesek voltunk, valamint sokat támadtunk. Természetesen nem szerettünk volna gólt kapni, mindenekelőtt Manu miatt. De az 5:1 is elég meggyőző. Pont ez az, amire szükségünk van. Örültem Kovac miatt is. Megérdemelte ezt. Kinyitottuk a gólzsákot. Minden nap együtt dolgozunk. A kapcsolatunk jó."

Rúi Vitoria (a Benfica szakvezetője):

"Nem játszottunk jól, nem voltunk egy szinten a Bayernnel. Nem tudtuk a tervünket megvalósítani. A védekezésben stabilabbnak, a labdaszerzésben pedig agresszívabbnak kellett volna lennünk, és gyorsabban kellett volna előre játszanunk. Nem tudtuk megcsinálni. De ez a Bayernen is múlott, jók voltak, beszorítottak minket. Európa legjobb csapatai közé tartoznak. Elemeznünk kell ezt a vereséget, de az egyértelmű, hogy a Bayern megérdemelten nyert!"

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/64876/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,niko kovac
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?