Blogolj!

Lecserélte csapatbuszát az FC Bayern

Regős András

Az új busz azonnal elnyerte Michael Lauerbach tetszését. A hosszú ideje a Bayern földi szállításáért felelős buszsofőr volt az első, aki beülhetett az ultramodern csapatbusz volánja mögé, amit csütörtök este vettek át a német rekordbajnok illetékesei. Lauerbach egy neufahrni garázsból vezette a járművet a müncheni Odeonsplatzra, ahol az átadási ünnepséget rendezték.

„A MAN szuper munkát végzett,” 

- foglalta össze élményeit az első út után.

Ez a harmadik busz, amivel Lauerbach a Bayern játékosait fuvarozza majd – és mindhárom közül „kétségkívül ez a legjobb.”

De először Karl-Heinz Rummenigge és Andreas Jung vette át a MAN Lion’s Coach kulcsait a MAN elnökétől, Joachim Dresstől, illetve a kommunikációs ügyekért felelős igazgatóhelyettestől, Hartmut Sandertől. Rummeniggét lenyűgözte az 500 lóerős gépezet látványa.

„Boldogok vagyunk, hogy immáron 10 éve állunk kapcsolatban a MAN-nal. A buszok évről-évre egyre jobbak és kényelmesebbek,” 

- mondta a Bayern München elnöke.

„Szeretünk a buszaikon utazni, olyan mint egy második nappali.”

A Bayern marketing igazgatója, Andreas Jung kiemelt szerepet tulajdonít a csapatbusznak, szerinte ez egy „kulcsfontosságú hely a játékosok számára,” ahol „ideális körülményeket kell teremteni a mérkőzéseket követő regenerációra,” mivel ezek nélkülözhetetlenek a sikeres futballhoz. Kétségtelen, hogy a játékosoknak előnyére fog válni az új busz, főleg a hétközi meccsek közti utazáskor. Manuel Neuer és társai hátradőlhetnek, amíg Michael Lauerbach és kollégái a célállomásra repítik őket.

A busz technikai adatai:

Modell: MAN Lion’s Coach L

Teljesítmény: 500 LE/368 kW

Hosszúság: 13,9 méter

Beltér: 32 ülés, 4 asztal és egy felszerelt konyha a busz hátsó részében

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/64710/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Csapatról
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?