Blogolj!

Edmund Stoiber: Niko Kovac olyan lehet, mint Jürgen Klopp

Bogdányi Norbert

Mi lesz a Bayernnel a jövőben? Marad Rummenigge és Hoeneß? Kovac marad az edző? Az AZ Edmund Stobiert kérdezte ezekkel kapcsolatban.

„Személy szerint biztos vagyok benne, hogy mind a ketten 2019 után is tovább csinálják”

Stoiber bízik Niko Kovacban is

A Bayern felügyelő tanácsadója úgy gondolja, hogy a vezetőség mellett Kovac is tovább marad majd a rekordbajnoknál.

Az AZ-vel készített interjúban a Bayern guru beszél…

…a jövő nyári átigazolásokról és a Bayern pénzügyi eszközeiről: „Annak idején 41,5 millió eurót fizettünk Corentin Tolissoért. De bizonyos hogy többet is fogunk fizetni egy játékosért. És meg is kell ezt tenni, ha Franck Ribéry és Arjen Robben tíz év hihetetlen munka után abbahagyják a Bayernnél. Uli Hoeneß és Rummenigge fiatal tehetségek után fognak kutatni. Nem szabad elfelejteni, hogy a védelem egyik támasza lehet a világbajnok Benjamin Pavard. És a támadósorban is biztosan történni fog majd valami. …

Niko Kovacról: Kovacban minden megvan ahhoz, hogy hasonló személyiség váljon belőle mint Jürgen Klopp. Ki kell használnia ezt az alkalmat. Belsőleg kimondtuk: Ő az, meg tudja csinálni! Rengeteg nagy edző megfordult a Bayernnél. Jupp Heynckes, Cajkovski, Lattek, Hitzfeld, van Gaal, és persze Guardiola. Biztos vagyok benne, hogy Kovac csatlakozik majd hozzájuk

…Hoeneß és Rummenigge jövőjéről: Személyes meggyőződésem, hogy 2019 után is tovább csinálják majd. Kalléra szükségünk van vezérigazgatóként. Remekül végzi a munkáját. Uli is minimum 2019-ig biztosan marad, de azzal az elhatározással, hogy elkezdi az utódját is kinevelni. Az elkövetkező három évben kerül megalapozásra a Bayern jövője.

…Oliver Kahnról és Philipp Lahmról mint lehetséges utódok: Az a kérdés, hogy kiben vannak meg a megfelelő gazdasági és a vezetői alapok. Rengeteg játékosunk van, akik nagyszerű kommentátorok vagy szakértők lettek, de nagy a különbség aközött hogy csak analizálsz vagy egy Topklub vezetői pozícióját töltöd be.

… a Szuperligáról: A Bayern ellene van, Rummenigge a Bundesligához pártol. Ez az ötlet olyan csapatoktól jön, akik befektetőkkel dolgoznak. Rummenigge már a felügyelőtanács 2016-os ülésén is kijelentette: A futball alapvető karakterét erősen fenyegeti a szuperliga.

…Gianni Infantinoról a Fifa elnökéről: Hallottam róla hogy Infantino 25 milliárd euróért egy Fifán kívüli klub vb-t és egy az egész világot érintő nemzetek ligáját akar létrehozni a világbajnokság mellett. Úgy néz ki hogy csak a pénz érdekli, de ez így nem megy!

Forrás: https://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/64708/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Csapatról,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?