Blogolj!

Neuer: ez nem történhet meg velünk

Tóth Renáta

A hazai pályán elért mai döntetlen a Düsseldorf ellen természetesen csalódottságot váltott ki a játékosokból is. Mérkőzés utáni nyilatkozatok az este főszereplőitől.

Niko Kovac: Képzelhetik, mi zajlik most bennem. Nem értem, hogy a lehetőségeink, amik megvoltak, miért nem tudtuk kihasználni. De sokkal rosszabb az, ahogy a 3 gólt kaptuk. Mindegy, hogy Bundesliga újoncról vagy BL-résztvevőről van szó. Az ilyen hibákért büntetés jár.

Manuel Neuer: Ez nem történhet meg velünk. Keservesen csalódtunk magunkban, de ezzel együtt kell érnünk. Mindig megkérdőjelezzük magunkat és a legjobb formánkat akarjuk nyújtani. Mi vagyunk önmagunk legnagyobb kritikusai.

Thomas Müller: 4 hazai mérkőzés óta nem tudtunk nyerni. Ez a mi hibánk. Különösen az bosszantó, hogy a vége előtt nem sokkal kaptunk ismét egy gólt. Túl vakmerők vagyunk. Szerettünk volna nyerni, a három pontot begyűjteni és egy lépést előrelépni.

Friedhelm Funkel (a Fortuna Düsseldorf edzője): Szerencse, hogy röviddel a lefújás előtt ki tudtunk egyenlíteni. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy a kétgólos hátrány után sem veszítettük el a fonalat. Ha a Bayern belövi a negyediket is, akkor másképp lett volna. A mai terv az volt, hogy Lukebakio a gyorsaságával egy vagy két lehetőséget kidolgozzon. Az, hogy ma három gólt is tudott lőni, ahhoz egy kis szerencse is kellett. Ha valaki egy pontot elhozhat Münchenből, azt győzelemnek is érezhetik.

Dodi Lukebakio (Fortuna Düsseldorf): Nehéz mérkőzés volt. Tudtuk, hogy Németország legjobb csapata ellen játszunk majd. Mindent bele akartunk adni, és ez sikerült is.

forrás: fcbayern.com

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/64693/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,bundesliga,manuel neuer,niko kovac,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?