Blogolj!

Kovac: két játékosnak túl korai ez a mérkőzés

Tóth Renáta

Több, mint két hónapja nyert utoljára Bundesliga mérkőzést a Bayern München hazai pályán - szombaton a Fortuna Düsseldorf ellen egyértelműen a 3 pont megszerzése a cél.
Niko Kovac a péntek délutáni sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A mérkőzést természetesen meg akarjuk nyerni. Hét pont hátrányban vagyunk. A célunk a szezonban ugyanaz maradt, nem változott. A játékosok mindent megtesznek a pályán. A szezon harmada telt még csak el." - kezdte Kovac a sajtótájékoztatót.

NIKO KOVAC...
... az ellenfélről, a Fortuna Düsseldorfról: A mérce a Dortmund elleni teljesítményünk. 60 percig jól játszottunk - ahogy az elmúlt mérkőzéseken is, de végül nem nyertünk. Az ellenfelünk holnap jól fog védekezni, és nekünk ugyanazt a hozzáállást kell mutatnunk, mint a Dortmund ellen.

... az Oliver Kahn témáról: Ez nem az én hatásköröm. Biztos vagyok benne, hogy Uli Hoeneß és Karl-Heinz Rummenigge jó munkát végeznek. Kahn pedig ennek a klubnak a gyermeke.

... a sérült játékosokról: Kingsley és Thiago még nem áll készen a holnapi, illetve a keddi, Benfica elleni találkozókra. Robbennél jobb a helyzet, ez is egy opció holnapra. Lewandowski készen áll a játékra, holnap kezdeni fog.

... Ribéryről és a dortmundi lecseréléséről: Ami akkor történt, már nem téma nálunk, megbeszéltünk mindent. Minden rendben van.

... Alphonso Daviesről: Ő egy nagyon tehetséges játékos, örülünk, hogy egy ilyen csiszolatlan gyémánt érkezett hozzánk. Természetesen szüksége lesz egy kis időre a beilleszkedéshez, de január egytől a keret hivatalos tagjává válik majd.

forrás: tz.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/64662/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?