Blogolj!

Döntetlennel zárta az évet a német válogatott

Tóth Renáta

Ugyan az első félidőben 2:0-ra vezetett a Nationalelf a holland válogatott ellen, a mérkőzés végeredménye döntetlen lett.
A németek számára katasztrofális 2018-as év ezennel lezárult: az új év tiszta lappal, új reményekkel - és remélhetőleg sikeres változtatásokkal indulhat majd.

Joachim Löw: Egy kicsit csalódott vagyok az eredmény miatt, de az egész mérkőzést tekintve több pozitívumot láttam, mint negatívat. A harmadik gól kellett volna, így a végén természetesen ez keserű érzés. Az öltözőben is csalódott arcokat látni, ma mindenki győzni szeretett volna. 
2:1 után egyértemű volt, Hollandia előre tör.  Relatív fiatal csapatunk van, tanulniuk kell még. Mindhárom játékos elől nagyon gyorsak, az elmúlt mérkőzéseken nagyon jól játszottak. Leroy játékával nagyon elégedett vagyok, szükségünk van rá.
Sok munka van előttünk. A változás nem következhet be hirtelen, egyik napról a másikra, egy új csapatot kell az alapjaitól felépíteni. Ehhez pedig túl kevés az együtt töltött idő. De ez a folyamat elkezdődött, megyünk tovább az úton.

Timo Werner: A 2:1-ig minden a kezünkben volt, voltak további lehetőségeink is. Aztán jött a 2:2, és a keserűség. Természetesen kellett volna a 3. gól, de a két gólt nem szabadott volna megkapnunk a mai játék alapján. Szuperül játszottunk, gólhelyzeteket dolgoztunk ki. Ez a mérkőzés volt a tükörképe a 2018-as évnek. Ezt az évet le kell most zárnunk, és jövőre mindent jobban csinálni.

Toni Kroos: A végeredmény nem megfelelő, keserű érzés. Minden lehetőségünk megvolt a 3. gól megszerzésére, de nem sikerült. Számos dolgot végrehajtottunk abból, amit elterveztünk. Az, hogy a végén mi történt, nem tudjuk. Egy sikerélmény jót tett volna.

Leroy Sané: Nagyon jól játszottunk, különösen az első félidőben. Kellett volna a 3. gól. A hollandok kihasználták a helyzeteiket a végén. Úgy gondolom, az utolsó mérkőzéseken jól játszottunk, és tettünk előre egy lépést. Dolgozunk tovább.

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/64532/pics/lead_800x600.jpg
2020 Európa-bajnokság,Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,joachim löw,NATIONALELF HÍREK,nemzetek ligája
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?