3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Hoeneß rászámol a játékosaira: 200 millió az FC Bayern új keretére?


Uli Hoeneß radikális változtatást akar végrehajtani a Säbener Straßen – mindennel, ami ezzel jár. Ez annyit jelent: nem csak új sztárokat akarnak hozni, hanem régóta szolgáló játékosokat is eküldhetnek.

München - „Meg kell mondani a játékosoknak, hogy a következő három-négy hónapban nyomás alatt lesznek”, - hangsúlyozta az FCB elnöke a Kickernek. Utána meg kell nézni, hogy „ki használható, és ki nem.” Kemény szavak Hoeneß-től!

Hoeneß: Az FC-Bayern csapatából hiányzik az átütő erő

Aki meggyőzően teljesít, maradhat, és segítheti az újrakezdést:

„Attól függ, hogyan játszanak”, 

- erősítette meg Hoeneß.

A 66 éves sportvezető szerint az átütő erő tíz százaléka hiányzik jelenleg a csapatból. Ugyanakkor Hoeneß megerősítette terveit, hogy 2019-ben új sztárokért mélyen a zsebükbe nyúlnak:

„Sok mindent fogunk tenni.”

Szenvedély, tempó, sikeréhség azok a tulajdonságok, amiket az újaknak magukkal kell hozniuk. Mint ahogy Benjamin Pavard: hogy érkezik a világbajnok a nyáron a Stuttgarttól, nyílt titok. Ezen kívül az FCB vezetőinek szeme elsősorban Frankfurtra irányul. Ante Rebic mellett Luka Jovic-ot is figyelik. Szintén elképzelhető a leverkuseni Kai Havertz és a hoffenheimi Kevin Vogt érkezése. A Kicker szerint 200 millió Euró körüli összeget költhetnek.

Az FC Bayern csapata „felett kicsit eljárt az idő“

Pontosan Hoeneß kijelentéseivel egyidőben csütörtökön jelent meg a hír Angliában, hogy a rekordbajnok le szeretné igazolni Aaron Ramsey-t az FC Arsenaltól: az Independent szerint a Bayern és Ramsey közötti megbeszéléseken megegyezés született. A wales-i játékos szerződése a szezon végén lejár, a 27 éves középpályás ingyen igazolható. De a Juventus és az FC Barcelona is érdeklődik iránta.

Az új játékosok érkezésének örülne Kingsley Coman is. A francia játékos szerdán halk kritikát fogalmazott meg a keret életkorával kapcsolatban:

„Nagyon jó csapatunk van. De igaz: egy kicsit eljárt felette az idő. Időben gondolni kell az új játékosokra.”

Wagner nem fél a Bayern átalakulásától

A játékosokat még nem nyugtalanítja a lehetséges átalakulás. Legalábbis, ha hiszünk Sandro Wagner-nek:

„Nem félek a változásoktól. És azt gondolom, a többi játékos sem.” A jelenlegi gárda még mindig „messze a legjobb Németországban”.

A Dortmund az egykori válogatott szemében „nem kiemelkedő csapat”. Mégis a sárga-feketék azok, akik mostani játékstílusukkal és hét pontos előnyükkel végleg megérlelték a változtatás gondolatát a Bayernnél. És mindenekelőtt Uli Hoeneß-nél.

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/64488/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?