Blogolj!

Kovac: szinte már továbbjutottunk

Regős András

Szerda este a Bayern München 2-0 arányban legyőzte az AEK Athén csapatát, ezzel nagy lépést téve a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője felé.

„Megérdemelt győzelem volt. Végig mi irányítottuk a mérkőzést,” 

- értékelte a játékot Niko Kovac a hármas sípszót követően.

A Bajorok jó meccset játszottak, de nem ülhetnek a babérjaikon.

„A mi kezünkben volt az irányítás, de tudunk ennél jobban is játszani. Ezt a következő meccsen meg is fogjuk mutatni,” 

- jelentette ki Robert Lewandowski, miután duplázni tudott a görög csapat ellen.

Nyilatkozatok a mérkőzést követően:

Niko Kovac: „Megérdemelt győzelem volt. Végig mi irányítottuk a mérkőzést. Az ellenfelünknek egyetlen lehetősége volt 90 perc alatt, még a legelején. A ráfordított munka eredményeként a második félidőben még legalább 2-3 gólt kellett volna szereznünk. Elégedett vagyok az eredménnyel. Nem volt gólzápor, de nem is volt sem szükséges, sem elvárt. Győzni akartunk, és ezt meg is tettük. Így 10 ponttal állunk a csoport élén, szinte már továbbjutottunk.”

Robert Lewandowski: „Tudjuk, hogy az előző két mérkőzésünk nem volt tökéletes, de ma tettünk egy lépést előre. A mi kezünkben volt az irányítás, de tudunk ennél jobban is játszani. Ezt a következő meccsen meg is fogjuk mutatni. De nem lehet minden ellenfelet káprázatos játékkal legyőzni. Ez a siker jól jött nekem, a csapatnak és a magabiztosságunknak is. Jól játszottunk, még ha egyes dolgok nem is voltak tökéletesek. Szombaton ennél többet akarunk.”

Marinos Ouzounidis (az AEK edzője): „A csapatom jól játszott. A széleken akartuk vezetni a támadásainkat. Nem akartunk csak védekezésre berendezkedni, mert az ilyen kaliberű ellenfelek számos helyzetet ki tudnak alakítani, ha náluk van a labda. Jobban is megnehezíthettük volna a Bayern dolgát. De mindent egybevetve elfogadható teljesítmény.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/63741/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?