Blogolj!

Griezmann: nagyon csábító a Bundesliga

Dávid Fanni

„A Bundesliga egy hozzám passzoló bajnokság lehetne”, - mondta Antoine Griezmann, az Atletico 27 esztendős csatára egy a kickernek adott nagy interjúja során, azonban ezt a kijelentését egy döntő DE követte.

Antoine Griezmann a közelmúltban két góljával újra bizonyított a Nemzetek Ligájában.

„Németország egy olyan ország, amely ínyemre lenne, hiszen olyan csapata van, mint a nemzeti válogatott”

– ezt mondta a francia világbajnok a kickernek adott interjúja során.

Kedden a francia játékos csapatával, az Atletico Madriddal a Bajnokok Ligájában a Borussia Dortmundot fogadja. És a 0:4-es idegenbeli meccsen nem igazán változott meg Griezman pozitív véleménye a Bundesligáról. A 27 éves játékos szerint, a Bundesligában főleg a támadójáték dominál és a Borussia Dortmund ezt egészen jól tükrözi.

Ami a nemzetközi összehasonlítást illeti a spanyolok állnak az első helyen a rangsorban, hiszen a Bajnokok Ligája nyolcad és negyeddöntőjében mindig sok spanyol csapat van, ezt követi a Bundesliga vagy a Premier League. A Premier League népszerűbb és világszerte a leggyakrabban nézik, a Bundesliga pedig egy kicsit háttérbe szorult, hiszen kevesebbet beszélünk róla. Azonban ami a tehetségeket és a jó csapatokat illeti, mindkét ligában bőven akad belőlük.

„Segíteni akarok a klubomnak, ahogyan ők segítettek nekem”

A francia játékos a következőket mondta még a Bundesligáról:

„A Bundesliga nagyon csábító, hiszen támadó focit játszanak, sok gól születik, ahogyan nemrég ezt Dortmundban megtapasztalhattuk.”

Így a riporter joggal kérdezte meg Griezmanntól, hogy nem lenne-e a Bundesliga ideális egy olyan támadó játékosnak, mint ő?

„Az lehetne”,

- válaszolta Griezmann.

„De nagyon jól érzem magam az Atleticonál. „És az Atleticoval kötött szerződésem nyártól 2023-ig szól. Remek projektünk van, amellyel 100%-ig azonosulni tudok. Segíteni akarok a klubomnak, hogy még előrébb léphessen, ahogy ők is segítettek nekem. És szeretnénk valami történelmit létrehozni.”

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/63744/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?