Blogolj!

Bajnokok Ligája, Bayern-AEK: "Minél előbb vezetést akarunk szerezni"

Tóth Renáta

A szerdai, AEK Athen elleni BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Niko Kovac és Joshua Kimmich válaszoltak az újságírók kérdéseire.

NIKO KOVAC...

... az Athen elleni mérkőzésről: Athénban nehéz küzdelem volt, holnap is egy hasonló mérkőzés vár ránk. Amilyen gyorsan csak lehet, vezetést akarunk szerezni.

... a Dortmund elleni bajnokiról: Tudom, hogy a hétvégi mérkőzés mennyire fontos, de erről még ráérünk holnap beszélni.

... a sérültekről: Arjen Robben tegnap nem volt velünk, James sem. Robben nem fog holnap játszani, Jamest pedig holnap meglátjuk. Arjen a Freiburg elleni mérkőzésen jelezte, gond van a térdével. Remélem, a hétvégére rendbe jön majd.

... Joshua Kimmichről: Az önkritikája is azt mutatja, mekkora karakter is ő. Tud ő jobban is játszani, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem a hatos poszton kezdene majd.

... Lisa és Thomas Müllerről: Nem vagyok bosszúálló személy, a téma részemről lezárva.

... a Bayern sztárjátékosairól és Frank Ribéryről:  Minden játékosnak megvan a joga a játékhoz, mindenki megkapja a lehetőséget a bizonyításra. Ha valakinek ez nem sikerül, jön helyette más.

... a góllövési problémákról:  Elmondhatom, ugyanannyiszor, ha nem többször lőttünk kapura, mint az elmúlt szezonban. Naponta dolgozunk rajta, szükségünk van egy olyan mérkőzésre, ahol 3-4 góllal nyerhetünk, és akkor talán helyreáll a dolog. Ha csak 5 százalékkal többet ad bele mindenki, ismét a régi erőre kaphatunk.

... a vezetőség támogatásáról:  A támogatás megvan, Brazzo itt van minden nap. Össze kell tartanunk, ez a legfontosabb, és ezért mindenkinek tennie kell.

JOSHUA KIMMICH...

... az e heti feladatokról: Az világos, az AEK ellen győzni akarunk, és önbizalmat meríteni ebből a mérkőzésből. Azután pedig jön a Dortmund.

... saját formájáról és pozíciójáról: Topformában vagyok, nincs szükségem szünetre. Számomra mindegy, melyik poszton játszok, csak a legfontosabb, hogy ne úgy, mint a Freiburg ellen. Azon a mérkőzésen a legrosszabb teljesítményemet mutattam, amióta a Bayern játékosa vagyok.

... az AEK Athén csapatról és a mérkőzésről: Természetesen meg akarjuk nyerni a csoportunkat. Athénban mi voltunk a jobb csapat, sajnos nem sikerült több gólt szereznünk. Gólt semmiképp sem akarunk kapni.

... a csapaton belüli nyugtalanságról, hangulatról: Itt mindig van nyugtalanság, engem ez nem zavar. Amióta itt vagyok, jól megértjük egymást mindenkivel, az egymás iránti tisztelet az alapja mindennek, és ez megvan. De a felelősséget vállalnia kell minden játékosnak. Nem az edző nem tehet arról, hogy a Freiburg ellen a vezetést elveszítettük. Több gólhelyzetet kell kialakítanunk, és ezért csak mi, a játékosok vagyunk a felelőssek.

forrás: tz.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/63591/pics/lead_800x600.jpg
bajnokok ligája,BAYERN HÍREK,joshua kimmich,niko kovac
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?