Blogolj!

Niko Kovac: nagyon csalódottak vagyunk


Kár! A négy meccses győzelmi sorozat után az FC Bayern az SC Freiburg ellen elszalasztotta a három pontot. Küzdelmes 90 perc után a két csapat 1:1-es döntetlennel osztozott a pontokon – a freiburgiak most szereztek először pontot az Allianz Arénában. A végén Niko Kovac csapatánál nagy volt a bosszúság a késői egyenlítés miatt: „Bayern Münchenként nem engedhetnénk ki egy ilyen meccset a kezünkből” – mondta a 47 éves edző.

A meccs utáni nyilatkozatok

Niko Kovac: „Jól kezdtünk, nagyon kombinatívan játszottunk, jól mozogtunk és járattuk a labdát. Próbáltunk a széleken előre törni. De ez nagyon nehéz, ha ilyenkor sokszor ketten védekeznek egy ellen. Ilyenkor középen kell áttörni, de ott sem volt üres terület. Lewandowskinak be kellett volna rúgnia a helyzetét, akkor könnyebb lett volna. A második félidő rohanás volt. Ha vezetést szerzünk, akkor mi, a Bayern München azt nem engedhetnénk ki a kezünkből. Hamarabb tisztáznunk kellene, és nem hátul adogatni. De így alakult, az Augsburg ellen is a 89. percben jött az egyenlítés. Ez négy pont, ami hiányozni fog. Nagyon csalódottak vagyunk.”

Manuel Neuer: „Az elmúlt hetekben nem villogtunk. Ilyenkor nem tudunk felszabadultan játszani, ez világos. Ennek ellenére voltak olyan szakaszai a meccsnek, amikor tényleg nagyon jól játszottunk. A kérdés, hogy ezt miért nem tudjuk fenntartani. Hibázni lehet, de hogy egy ilyen meccs megforduljon, az kérdéseket vet fel.”

Serge Gnabry: „A Freiburg ma nem játszott rosszul, sok emberrel védekeztek. Nagy nyomást alakítottunk ki, sok rögzített helyzetünk, szögletünk volt. Ezeket jobban ki kellene használnunk.”

Christian Streich (edző, SC Freiburg): „Úgy döntöttünk, hogy mélyen fogunk védekezni a bajorok ellen, mert sok a sérültünk és hosszú utunk volt Kielbe a héten. Nem kezdtünk jól, és gondjaink voltak a Bayern visszatámadásaival. De nem kaptunk gólt ebben a szakaszban, és utána feljavultunk. Jól védekeztünk, és a végén szerencsénk is volt. Azt kell mondanom, hogy a Bayern számára nehéz egy ennyire védekező felfogású és mélyen felálló csapat ellen játszani. A srácaim úgy futottak, mint az őrültek, ilyenkor nem könnyű ellenünk játszani.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/63452/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?