Blogolj!

Thomas Müller: tovább kell lépnünk

Regős András

A Bayern München kedd este 2-1 arányban legyőzte az SV Rödinghausen csapatát, így továbbjutva a német kupa nyolcaddöntőjébe. A győzelem ellenére a Bajorok elégedetlenek voltak a helyzetkihasználásukkal:

„Saját magunk dolgát nehezítettük meg. Megvoltak a lehetőségeink, de nem éltünk velük,” 

- summázta a látottakat Niko Kovac.

„Továbbjutottunk. Magunk mögött kell hagynunk ezt a mérkőzést, és tovább kell lépnünk,” 

- vélekedett Thomas Müller.

Nyilatkozatok a mérkőzés után:

Niko Kovac: „Továbbjutottunk, ahogy akartuk. A második büntetőig jól játszottunk. Az első gól után gyorsan növelni tudtuk az előnyünket, ez könnyen lehetett volna három, vagy akár négy gól is. De aztán fordult a kocka. Az ellenfelünk felbátorodott, mi pedig nem úgy játszottunk, ahogy terveztük. A második félidőben szépítettek, aztán a végéig bizonytalannak érezhettük az eredményt. Saját dolgunkat nehezítettük meg. Megvoltak a lehetőségeink, de nem éltünk velük. Beszélni fogunk a fiúkkal a helyzetkihasználásról.”

Thomas Müller: „Továbbjutottunk, mindenki láthatta, hogyan. Ezt minden játékosnak át kell gondolnia. Az első 25 percben jó volt a játékunk, de a kihagyott büntető kissé visszavetette a lelkesedést. A félidő és a bekapott gól után feszültek voltunk, pontatlanok voltak a passzok. Ezt nem engedhetjük meg. Magunk mögött kell hagynunk ezt a mérkőzést, és tovább kell lépnünk. De nem szabad szó nélkül hagyni.”

Enrico Maaßen (a Rödinghausen edzője): „Nagyon büszke vagyok, főleg azután, hogy nagyon gyorsan kaptuk a két gólt. Meg akartuk nyerni a második félidőt, és ez sikerült is. Büszkék lehetünk. Mindkét gólt rögzített helyzetből kaptuk, ami dühítő, hiszen jó volt a védelmünk. Csak dicsérhetem a srácokat, gólt szereztünk, ez volt az egyik fő célunk. Megküzdöttünk ezért az eredményért. Le a kalappal a csapatom előtt.”

Linus Meyer (a Rödinghausen játékosa): „A második félidőre sokkal bátrabban jöttünk ki, de a Bayern nagyon erős csapat. De mi is jól játszottunk. Az utolsó percig hittünk benne, hogy képesek vagyunk rá.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/63256/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?