Blogolj!

Thomas Müller: együtt tudunk élni a 2:1-el!


A feladat teljesítve! Az FC Bayern megy tovább a megkezdett úton, és a Mainz otthonában elért 2:1-el sorozatban a harmadik győzelmét aratta.

„Nagyon örülök, hogy a csapat helyzeteket alakított ki és megszerezte a győztes gólt”,

- mondta Niko Kovac edző a meccs után.

„A Mainz otthon gyakran megnehezíti az ellenfelek dolgát. Ezt ma is láthattuk”,

- értékelt Thomas Müller, és hozzátette:

„Együtt tudunk élni a 2:1-el!”

A meccs utáni nyilatkozatok

Niko Kovac: „Nem izgultam az egyenlítés után sem, de mérges voltam, hogy nem valósítottuk meg azt, amit a szünetben megbeszéltünk. Egy beadásnál elaludtunk és nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. De örülök, hogy a csapat ez után még helyzeteket alakított ki és megszerezte a győztes gólt.”

Thomas Müller: „A Mainz otthon gyakran megnehezíti az ellenfelek dolgát. Ezt ma is láthattuk. Ennek ellenére egyértelműen több helyzetünk volt. Együtt tudunk élni a 2:1-el. Mostanság nem szárnyalunk a ligában és a meccseken. Ennek ellenére mi uraltuk a játékot és az első félidő végén több góllal vezethettünk volna. A szünet után elaludtunk egy beadásnál, de utána felálltunk. Nem egy gólos különbséggel szerettünk volna nyerni, de jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy győzelmek után panaszkodjunk.”

Stefan Bell (az 1. FSV Mainz 05 csapatkapitánya): „Nem voltunk esélytelenek. A Bayern többet birtokolta a labdát, de volt azért nálunk is. Rendben volt a játékunk.”

Danny Latza (1. FSV Mainz 05): „Jól akartunk védekezni, ez hosszú időn keresztül sikerült is. De együtt kell élnünk a vereséggel. A szünet után jól jöttünk vissza a meccsbe és egyenlítettünk. Ez még inkább motivált minket. Az 1:2 után újra többet kellett védekeznünk. Természetesen jó lett volna, ha pontot tudtunk volna szerezni. De ez egy Bayern elleni meccsen nem elvárható.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/62925/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?