Blogolj!

Niko Kovac: megérdemelt győzelem

Domonkos Altdorfer

Két idegenbeli mérkőzésen két győzelem az idei BL-szezonban. A Bayern az AEK Athen elleni 2:0 (0:0) alkalmával jó pozícióba került a nyolcaddöntő elérését tekintve. Ezzel együtt egészen a második félidő közepéig eltartott, mire a bajorok érvényesítették mezőnyfölényüket.

„Az első félidőben jól játszottunk, de nem tudtuk a lehetőségeinket kihasználni”, 

- mondta Robben és hozzátette:

„az 1:0 aztán felszabadított minket”.

A tréner is elégedettnek tűnt csapata játékával.

„Sok jót láttam ma a csapat játékában”,

- vélekedett a 47 éves edző.

Meccs utáni nyilatkozatok:

Niko Kovac: „Nagyon jó meccset produkáltunk, uraltuk a mérkőzést. Athénban lehetetlen négy vagy öt nullára nyerni. Az első félidőben nem használtuk ki a helyzeteinket. A győzelem megérdemelt volt, az összjáték szempontjából nagyol jó teljesítményt nyújtottunk. Egy görög csapat ellen nyertünk, akik mindig nagyon defenzívek és kompaktak. Így meg kellett találnunk a réseket. A második felvonásban volt 5-10 perc, amikor megakadtunk, de aztán újra felpörögtünk. Idegenben mindig kell a gól, elégedett vagyok. Ezen a pályán lesznek még másoknak is nehézségeik. Nagyon sok pozitívumot láttam a játékunkban.„

Arjen Robben: „A körülmények nem voltak a legjobbak, de ez nem kifogás. Az első félidőben jól játszottunk, de nem éltünk a lehetőségeinkkel, illetve sokszor hiányzott az utolsó passz. Így maradt a 0:0 és ezzel a helyzet veszélyes lett. Az edző megmondta, hogy az ellenfél el fog fáradni és ez így is lett. Ezzel együtt volt a második félidőben egy fázis, amikor nem játszottunk jól, az 1:0 aztán felszabadított minket, és ez sok mindent megkönnyített. Ezek után az embernek továbbra is nyomnia kell, hogy a második gólt is megszerezze. Így is tettünk.”

Rafinha: „Jól kezdtünk, de már csak a pálya állapota miatt is lassabban indult a mérkőzés. Szerencsére egyszer csak végre megszereztük a vezetést. Ezen a meccsen csak az eredmény számít, de tudunk és fogunk is ennél jobban játszani. Jó úton járunk. Személy szerint nagyon örülök, hogy újra játszhatom és a lehetőséget is megkapom.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/62867/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?