Blogolj!

Kovac: ha hibázol, megbüntetnek

Tóth Renáta

A Hertha BSC ellen elszenvedett első, szezonbeli vereséget követően a csapat két vezető edzője és játékosa értékelték a mérkőzést.

Niko Kovac: A helyzetkihasználás volt az egyik oka a vereségnek. Emellé két gólt engedtünk az ellenfélnek - ilyenek nem történhetnek meg. A tizenegyest elkerülhettük volna, a második gól pedig egy korábbi taktikai hibából esett. Ha az ember hibázok, megbüntetik érte. Ezen a szinten ez így működik.
Mindazonáltal derekasan játszottunk. Nehéz megindokolni. Ez most megtörtént, de aki ismeri az FC Bayernt, az tudja, hogy ezt nem fogadjuk el és mindent megteszünk azért, hogy ismét sikeresek legyünk." 

Manuel Neuer: Az első félidőben nem voltunk száz százalékosan jelen, a második félidőben már más volt. Lehetett is látni, mindenképp meg akartuk nyerni a mérkőzést. Természetesen a téma a helyzetek kihasználása, ahogy az előző mérkőzésen is. A szünetben optimisták voltunk. Ha az első gól a második játékrészben esett volna, meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést.

Dárdai Pál(a Hertha BSC edzője): Nagyon elégedett vagyok. Szép gólokat lőttünk. Természetesen a Bayern a végéig nyomást gyakorolt, ők mind világklasszis játékosok. De úgy gondolom, ma megérdemelten nyertünk.

Thomas Kraft (Hertha BSC): Vártam a mai mérkőzést. Egy hihetetlen teljesítményt mutattunk és megérdemelten nyertünk. A Bayern nyomást gyakorolt ránk, különösen az utolsó 20 percben, de ez teljesen normális.

forrás: fcbayern.com

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/60024/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,bundesliga,manuel neuer,niko kovac
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?