Blogolj!

Rummenigge ajánlata: Jerome kávét is kap

Juhász Gréta

Jerome Boeteng egy interjúban arról panaszkodott, hogy nem kapott elég támogatást a Bayern vezetőktől. - Karl-Heinz Rummenigge higgadtan reagált. Meg fogja hívni beszélgetni a "paradicsommadarat", de nem lát mulasztást a klub oldaláról.

A Bayern szerda este magabiztos első győzelmet ünnepelt a Bajnokok Ligájában, Jerome Boateng védőmunkája hozzájárult a Benfica otthonában aratott 2:0-ás győzelemhez, és a Bayern sorozatban az 5. tétmérkőzését is végigjátszotta. Vajon Karl-Heinz Rummenigge interjúja a meccs után egyébként másként alakult volna? Mindenesetre az igazgatóság elnöke az utolsó sípszót követően visszafogottan reagált, a Boateng által a "Süddeutsche Zeitung" -on keresztül felvetett állításokra.

"Alapvetően nincs problémám, azzal, ha egy játékos úgy véli, hogy valami kritikusat kell mondania Uli Hoeneßről vagy rólam", 

- jelentette ki Rummenigge a "Sky”-nak.

"Ha beszélni akar velünk, nyugodtan mondhatja, ez nem probléma."

Boateng panaszkodott, hogy nem kapott „nyilvánosan támogatást az egyesülettől”, amikor „mindenfélét állítottak” róla, és bejelentette, hogy ez ügyben még beszélni szeretne Hoeneß-szel és Rumeniggevel.

"Jerome olyan, mint egy paradicsommadár"

„Uli Hoeneß és az én irodám is mindig nyitva áll.”, 

- válaszolta Rummenigge.

"Kap egy kávét, vagy vizet, vagy bármit, amit szeretne, és aztán beszélhet, nem probléma. Alapvetően "Jerome egy paradicsommadár",

- mindenesetre Rummenige nem lát mulasztást a Bayern részéről.

"Jerome tudja, hogy fontos játékos, és végül nem is engedtük el őt Párizsba. A dolgok abszolút felelősen zajlottak a felek között. Egyáltalán nincs nézetkülönbség közöttünk."

Nyáron viszont Rumenigge nyilvánosan ajtót nyitott a klubváltás előtt, Boateng pedig nyilvánosan csodálkozott ezen. Rumenigge közben híressé vált mondása, hogy „Vissza a Földre” 2016 óta érvényes. Az ügy akkoriban a Német Labdarúgó Szövetséget érintette, nem a Bayernt, célozgatott Rummenigge szerda este. A vállalhatatlan Gauland-mondat után, „ami politikai kérdés lett", félresiklottak a dolgok. A végén mi viseltük a következményeket, de túléltük.” (Alexander Gauland, az AfD nevű erősen jobboldali párt elnökhelyettese 2016-ban kijelentette, hogy a bőrszíne miatt senki sem akarna Boateng szomszédja lenni – a ford.)

Rumennigge most is hasonlót vár. Attól, hogy Boateng fejben nem lesz ott a pályán, nem fél.

"Ahogy ma este is láthattuk, teljesen ott van fejben. Ha ilyen jól játszik, akkor nincs probléma."

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/59727/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,karl-heinz rummenigge
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?