Blogolj!

Kovac: az Augsburg kiérdemelte ezt az eredményt

Regős András

A Bayern Münchennek számos lehetősége lett volna a gólszerzésre, de a tegnap esti Augsburg elleni bajnoki végül 1-1-re végződött az utolsó percekben érkező egyenlítést követően.

„Többször is rossz megoldást választottunk, hamar eldönthettük volna a meccset”

– értékelt Arjen Robben.

„Az Augsburg 90 percen keresztül mindent megtett, kiérdemelték a döntetlent”

– tette hozzá Niko Kovac, teljes tisztelettel az Augsburg által nyújtott teljesítmény iránt.

Reakciók a mérkőzés után:

Niko Kovac: „Az Augsburg 90 percen keresztül mindent megtett, kiérdemelték a döntetlent. Csírájában fojtották el a támadásainkat, nem volt egyszerű kijutni a saját térfelünkről. Ha ez mégis sikerült, nem tudtuk a lehetőségeinket gólra váltani. Természetesen szerettük volna otthon tartani a 3 pontot, de sajnos ez most nem sikerült. Berlinben mindent bele fogunk adni.”

Arjen Robben: „A gólom nem számít. Az egy gólos vezetés nem elég, azt meg is kell tartani a végéig. Az Augsburg mindent beleadott, bátran játszottak, aminek meglett az eredménye. Az egyenlítő gól benne volt a meccsben, nem játszottunk valami jól. Türelmesebbnek kellett volna lennünk, és több helyzetet kialakítani. Többször is rossz megoldást választottunk, hamar eldönthettük volna a meccset.”

Niklas Süle: „Nem tudtunk fogást találni az Augsburgon, egy kész tervvel a fejükben érkeztek. Dühítő, hogy rögzített helyzetből gólt kaptunk. Sok lehetőségünk volt, ha csak egyet belövünk, eldőlt volna a mérkőzés. Csak magunkat hibáztathatjuk.”

Manuel Baum (az Augsburg edzője): „Örülünk, hogy sikerült pontot szereznünk az Allianz Arenában. Ehhez szükség van egy elhivatott, remekül játszó csapatra, és egy kis szerencsére is, ma nekünk mindkettő megvolt. Boldogan utazhatunk haza.”

Felix Götze (Augsburg): „Elképesztő. Tudtuk hogy nem lehetetlen pontot szerezni, de azt is, hogy ehhez 110%-os teljesítmény kell. Nagy célt tűztünk ki magunk elé, de elértük azt. Nem volt sokat nálunk a labda, de kivártunk, míg lehetőségünk volt kontrázni. Elégedettek vagyunk.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/59719/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?