Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Könnyűnek ígérkezik az Augsburg elleni meccs?

A statisztikák nem hazudnak: az elmúlt három évben zsinórban hatszor nyertünk ellenük, ráadásul 21:4 a gólarány. Figyelmeztető jel ugyanakkor, hogy utoljára pont az Allianz Arénában győztek ellenünk, 2015 májusában. Igaz, egy számunkra már tét nélküli meccsen…

Utoljára 3 éve, hazai pályán kaptunk ki az Augsburgtól, egy gólt lőttek és ez egyben a győzelmet is jelentette számukra. Azóta viszont egyszer sem vesztettünk pontot ellenük, tehát már 5 Bundesliga és 1 Német kupa meccsen nyertünk sorozatban. Ráadásul mindezt úgy, hogy mindegyik meccsen rúgtunk legalább 2 gólt. A legnagyobb gólaránnyal nyert meccs a 6-0-s győzelmünk, 2017-ből.

A legutóbbi összecsapásunk pedig arról emlékezetes, hogy pont akkor szereztük meg, sorozatban a 6. Bundesliga bajnoki címünket, azon az április 7-ei napon. A meccs vége 4-1 lett.

2018. április 7. - az Augsburg elleni győzelem a bajnoki címet jelentette

Az utolsó 7 meccs eredményei:

Augsburg 1-0 Bayern (Bundesliga)

Bayern 2-1 Augsburg (Bundesliga)

Bayern 3-1 Augsburg (Német Kupa)

Augsburg 1-3 Bayern (Bundesliga)

Bayern 6-0 Augsburg (Bundesliga)

Bayern 3-0 Augsburg (Bundesliga)

Augsburg 1-4 Bayern (Bundesliga)

Ezek a statisztikák megmutatják azt, is hogy az utolsó 7 egymás elleni meccsen az Augsburg egyszer sem tudott egynél több gólt lőni. Továbbá azt, is hogy a Bayern 21 gólt rúgott, míg az Augsburg csak 4 találatig jutott. Az Ausburg a meccsenkénti gólaránya mindössze 0,56, ezzel szemben a Bayernné a hármat is meghaladja!

A Bayern jó kerettel készülhet, igaz, sajnos sérültek is vannak: Rafinha, Coman és Tolisso. A sérültek hiányzásából akkor lehet igazán nagy baj, ha esetleg Robben és/vagy Ribéry is lesérül, mivel ilyenkor csak Gnabry állna Niko Kovac rendelkezésére. Ha azonban a Schalke elleni 4-1-4-1-es felállást választja ismét Kovac, akkor nem lehet nagy gond. Így valószínűsíthetően Kovac ismét ilyen hadrendben küldi pályára a csapatot az Ausburg ellen.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/59501/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,niko kovac
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?