Blogolj!

Kovac: Dominánsak voltunk 90 percen keresztül

Jakab Norbert

Négy meccs, négy győzelem, 12 pont: az FC Bayern az egyedüli Bundesliga csapat maximális pontszámmal. Niko Kovac emberei a tavalyi második helyezett Schalket 2-0 arányban győzték le szombaton, megőrizve első helyüket a Bundesligában, két ponttal többet gyűjtve, mint a Hertha Berlin 10 pontja.

"A nap végén kijelenthetjük, hogy ez egy megérdemelt győzelem volt."

- mondta a volt Schalke játékos, Leon Goretzka a végső sípszó után.

Niko Kovac hozzátette: "Az egész csapatot meg kell dicsérnem ma."

Nyilatkozatok a Schalke - Bayern után:

Niko Kovac: "Egy nagyon-nagyon jó Bundesliga meccset láttunk ma. A csapatom domináns volt 90 percen keresztül, mi kontrolláltunk és sok helyzetet kialakítottunk. Sajnos ehhez képest túl kevés gólt szereztünk. Egy nagyszerű teljesítmény! Az egész csapatot meg kell dicsérnem ma, azért amit ma elől és védekezésben, labda nélkül véghezvittünk. Hamar visszaszereztük a labdákat, amit elől elveszítettünk."

Leon Goretzka: "Nagyon jó startot vettünk, sok helyzetünk volt, talán korábban is megnövelhettük volna az előnyünket, hogyha az utolsó passzok kicsit jobbak lettek volna. A Schalke jó munkát végzett, nagyon jól gyakoroltak nyomást ránk, a szervezettségünk kicsit rossz volt az első félidő második felében. De a nap végén úgy gondolom kijelenthetjük, hogy ez egy megérdemelt győzelem volt."

Domenico Tedesco (FC Schalke edzője): "Nehéz a Bayern ellen, de sokáig kitartottunk. Kicsit szét voltunk esve az elején, az első gólig, de utána szilárdak voltunk a végéig."

Sebastian Rudy: "Egy kicsit többet reméltünk mára. Volt egy jó periódusunk az első félidőben, sok labdát szereztünk, többet hozhattunk volna ki ebből. Kicsit nehezebb volt a második félidőben, nem találtunk fogást akkor az ellenfelünkön, kevés labdát szereztünk és nehezen alakítottunk ki helyzeteket. Sajnos megérdemelt vereség volt, de a teljesítményünk nem volt rossz."

Ralf Fahrmann: "A Bayern ellen nem szabad rögzített helyzetekből gólt kapni, mert a növekvő labdatartásos játékuk miatt ezek a bukásodat jelentik. Jól elfojtottuk a Bayern egyéni minőségét ma, tehát ez után csak jobban oda kell figyelnünk a rögzített helyzeteknél."

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/59271/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?