Blogolj!

Bobic a Bayern előljáróját, Höneßt kritizálja: ezt nem illik

Domonkos Altdorfer

A leverkusenes Karim Bellarabi szabálytalansága a Bayernes Rafinha ellen jelentette a játéknap botrányát. A Bayern előljárója, Höneß „idegbetegnek” nevezte a tettest. Frankfurti kollégája, Bobic védelmébe vette az elkövetőt.

Az Eintracht Frankfurt sportvezetője, Fredi Bobic a Bayern elnökét kritizálta annak kemény szavai miatt Karim Bellarabi ellen.

„Ezt nem illik. Az ember jobban megválogathatná a szavait”, 

- mondta a korábbi csatár vasárnap a „Wontorra – a futball talkshow” műsorban a Sky-on.

Azt, ahogy Bellarabi beleszállt Rafinhába, Höneß „idegbetegség. Szándékos sérülésokozás”-ként értékelte és három hónap eltiltást javasolt a tettes számára.

Bobic: „Sajnos teljesen normális”

Rafinha a belépő következtében – amiért Bellarabi azonnal piros lapot kapott – részleges szalagszakadást szenvedett. Azelőtt a világbajnok Corentin Tolissot kellett térdszalagszakadás és külső porcleválás miatt levinni.

Bobic megpróbálta vasárnap lehűteni a kedélyeket:

„A futball egy olyan sport, amelyben előfordul testi kontakt. Az, hogy sérülések történnek, sajnos teljesen normális. Uli nyilván tudta akkor már a sérülés súlyosságát, ezért felment a pumpa és kirobbant belőle ez a nyilatkozat. Bellarabira hosszabb eltiltás vár, elsősorban a sérülésokozás miatt, de biztosan nem három hónap."

Ez nem az első alkalom, hogy Bobic és Höneß egymásnak feszülnek. Amikor április elején kiderült, hogy Niko Kovac a frankfurtit a Bayern kispadjára cseréli, záporoztak a „mérgezett nyilak” a két elöljáró között.

A tettes, Bellarabi még aznap, a meccs után Instagram-on üzent:

„Természetesen elnézést kérek Rafinhatól és a csapattársaimtól a fölösleges szabálytalanság miatt. Nem volt szándékos! Mielőbbi gyógyulást”, 

- írta a 28 éves játékos.

Forrás: https://www.t-online.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/58804/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,sérülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?