Blogolj!

Heiko Herrlich: kicsit olyan volt, mint egy bemutató foglalkozás

A Leverkusen elleni meccs a gyors kapott gól miatt ugyan rosszul indult, de utána a Bayern nem adott esélyt az ellenfélnek, és 3:1-es hazai győzelemre fordította a meccset. „A visszatámadásunk nagyon jó volt, nem hagytuk játékba lépni a Leverkusen gyors játékosait”, magyarázta csapata domináns játékát a Niko Kovac. Ellenfele, Heiko Herrlich is csak dicsérni tudta a rekordbajnokot: „Ma már-már egy bemutató foglalkozásban volt részünk.”

A meccs utáni nyilatkozatok

Niko Kovac: „Gratulálni szeretnék a csapatomnak a 90 perc játékhoz. A gyors hátrányba kerülés után nagyon hamar egyenlíteni tudtunk. Utána mi irányítottuk a mérkőzést. A visszatámadásunk nagyon jó volt, nem hagytuk játékba lépni a Leverkusen gyors játékosait, így korán labdákat szerezhettünk. Szerettem volna, hogy előbb belőjük az utolsó gólt a 3:1-hez, nem csak kicsivel a vége előtt. De a csapat összteljesítményével elégedett vagyok.”

Arjen Robben: „Nehéz meccs volt egy nehéz ellenfél ellen. A kontráknál mindig nagyon veszélyesek. De ha ilyen gyorsan tudunk hátrányból fordítani, akkor kevésbé kell aggódni. De még tudunk javulni. Jó úton járunk, az edző tudja, mit akar.”

Heiko Herrlich (a Bayer Leverkusen edzője): „A Bayern Münchennél világosan lehetett látni, hogy minden egyes játékos kiváló képességekkel rendelkezik, ami nem csak támadásban hihetetlenül fontos. Labdavesztés után nagyon agresszívak, azonnal visszatámadnak, készek belemenni a párharcokba. Ma már-már egy bemutató foglalkozásban volt részünk.”

Dominik Kohr (Bayer Leverkusen): „A csapat ez elején nem játszott rosszul, és vezetést is szereztünk. De nagyon könnyen kaptuk a gólokat. Tovább kell gól nélkül tartanunk az ellenfelet, talán egészen a félidőig. Akkor a Bayernnek is többet kellett volna dolgoznia. Így nehéz volt. A Bayern egy nagyon erős csapat, és megérdemelten nyertek.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/58598/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?