Blogolj!

Javi Martinez: ki vagyunk rá élezve

Paál Boglárka

A válogatott szünettel elérkezett a szezon első felvonásának vége. Az FC Bayern mind a 4 mérkőzését megnyerte és Javi Martínez bizakodva tekint az előttük álló kihívásokra. Az fcbayern.com-nak adott interjújában a spanyol játékos röviden összefoglalta az eddigi eseményeket és szót ejtett az elkövetkezendő történésekről, beszélt a közelgő hétközi mérkőzésekről, de az Oktoberfestet is megemlítette.

Interjú Javi Martinezzel

Lezajlott a szezon első pár összecsapása. Hogyan értékeled a teljesítményedet?

Martinez: „Kifejezetten jó. Úgy gondolom, hogy mindannyian boldogok lehetünk az események alakulásával. Természetesen még nagyon messze van a vége, de így kell tovább haladnunk. Ha ezt tartani tudjuk, akkor egy sikeres szezonnak nézünk elébe.”

Niko Kovac és a testvére Robert is aktív résztvevői az edzéseknek. Mi a véleményed ezzel kapcsolatban?

Martinez: „Egyértelműen látszik rajtuk, hogy ők is labdarúgók voltak. Még mindig szeretnek focizni és kivenni a részüket a játékból. Abból is egyértelműen érződik, ahogyan beszélnek hozzánk, vagy a meccsek előtti pillanatokból. Ez egy nagyon nagy előny számunkra. Aki egykor játékos volt, az sokkal jobban megérti ezt a világot.”

Két héten belül kezdetét veszi a Bajnokok Ligája. Ez okot adhat a vidámságra?

Martinez: „Természetesen, a Bajnokok Ligája egy nagyszerű sorozat. Európa legerősebb csapatai ellen játszol, a legszebb városok legjobb stadionjaiban. Ki vagyunk rá élezve.”

Nem sokkal azután megkezdődik az Oktoberfest. Már jó ideje élsz itt, szinte München szakértője lettél. Várod már a fesztivált?

Martinez: „Ez az évnek egy különösen jó szakasza. Az Oktoberfest sokat jelent ennek a városnak és a Bayernnek is. Már egészen helyinek érzem magam, szóval engem is jó érzéssel tölt el. Ez egy örömteli időszak – értékes perceket tölthetsz el a családoddal és a barátaiddal is. Biztos vagyok benne, hogy találunk rá helyet a naptárunkban...” (nevet)

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/58165/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,javi martinez
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?