Blogolj!

Löw: ugyanazt a lelkesedést várom, mint a franciák ellen

Tóth Renáta

A Peru elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Joachim Löw szövetségi kapitány mellett Matthias Ginter válaszolt az újságírók kérdéseire, akit a franciák elleni mérkőzés legjobbjának választottak a szurkolók.

JOACHIM LÖW...

... a Franciaország ellen elért 0:0-ról: Egy olyan erős támadójátékot mutató csapat ellen, mint Franciaország, nagyon jól védekeztünk, a második félidőben pedig nagyon jó támadásokat hajtottunk végre. Fontos megtalálni a helyes egyensúlyt. Peru nagyjából ugyanazt fogja nyújtani, mint a franciák.

... a Peru elleni felállásról: Úgy tervezem, a hatos poszton cserélek. Nico Schulz mindenképp kezdeni fog a bal oldalon, Julian Brandt is a kezdőben lesz, ahogy Marc-André ter Stegen is. Mats Hummels nem fog játszani, már a Franciaország elleni mérkőzés előtt is az Achilles-ín problémái voltak. Semmi komoly, de érdemes pár nap pihenőt tartani.
A hatos poszton a közeljövőben a megoldás Joshua Kimmich lesz, ezt be is bizonyította. Matthias Ginter nagyszerű teljesítményt nyújtott a jobb oldalon - és úgy látom, erre a posztra Thilo Kehrer is esélyes lehet. 

... Peruról: Ugyanazt a lelkesedést fegyelmezettséget várom, mint Franciaország ellen. Ha labdához jutunk, bátrabban kell fellépnünk. Peru nagyon jól védekezik, a párharcokat keresik.

... a tervezett nyilvános edzésekről: Úgy tervezzük, hogy októberben és novemberben is lesz egy-egy nyílt edzés, három vagy négy nappal a mérkőzések előtt. Az viszont kizárt, hogy a mérkőzések előtti utolsó edzés legyen az.

Matthias Ginter...

... a Franciaország elleni mérkőzésről és játékáról: Az edző a hét folyamán mondta már, hogy a jobb oldalon fogok játszani. Tudtam, mi a dolgom, annak ellenére is, hogy az elmúlt két évben nem ott játszottam. Egy kis szerencsével a végén nyerhettünk volna. Ez az első lépés a helyes irány felé - és most jönnek a következők.

... a válogatott újrakezdéséről: Franciaország ellen már voltak kötelességeink. A héten volt egy pár beszélgetésünk, az edzővel és nélküle is. Pár nap elég volt ahhoz, hogy összeszokjunk, átbeszéljük a VB-t, kihasználtuk az időt arra, hogy javítsunk a játékunkon. Egy mérkőzés nem elég arra, hogy ismét visszanyerjük a régi erőnket, de ez egy jó első lépés volt. Ha látták, hogy a támadóink is milyen védekezést mutattak be hátul, mennyire összetetten álltunk fel, akkor tudják, ez az alap - hogy jól védekezzünk, keveset engedjünk az ellenfélnek, és támadásban ismét tündökölhessünk.

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/58141/pics/lead_800x600.jpg
Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,Interjúk, nyilatkozatok,joachim löw,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?