Blogolj!

Thomas Müller: mindig komolyan vesszük a mérkőzéseket

Kiss Dorisz

A Bayern ismét megmutatta , milyen magas szintet képvisel, miután 3-0-ás vereséget mért a VfB Stuttgatra.

„Ez nagyon jól nézett ki. Gratulálok a csapatomnak ehhez az eredményhez!”

- mondta a lefújást követően egy teljesen elégedettnek tűnő Niko Kovac.

„Mindig komolyan vesszük a mérkőzéseket”

- elemzett Thomas Müller a jó teljesítmény után, amely a tabella élére repítette őket.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Niko Kovac: „Teljesen elégedett vagyok. Az idei ellenfeleink nagyon jók voltak, a csapat nagyon jó játékot mutatott. Kb 12 szöglet, miközben a Stuttgartnak egy sem volt. Ráadásul, mindezt idegenbeli meccsen, rengeteg ígéretes helyzetet dolgoztak ki a fiúk. Nagyon jó volt a meccs képe, csak gratulálni tudok a csapatnak.”

Thomas Müller: „Mindig komolyan vesszük a mérkőzéseket. Ha megnézed, hogy Arjen, Franck, vagy Lewy (a támadó szekciónk), hogy dolgozik, amikor nem nálunk van a labda, azt kell, mondanod: le a kalappal! Egyrészt ez jó hozzáállás kérdése, másrészt jól felkészültünk. Niko Kovac nagyon következetes, ami az elvárásait illeti. A védőktől a centerekig, mindenkinek megvan a maga dolga, sokszor ezek csak kis részletek. Mindenkinek jól kell teljesíteni, ha a kezdőbe akar kerülni. Ez az oka annak, hogy ilyen elkötelezetten tudunk futballozni.”

Tayfun Korkut ( a Stuttgart edzője): „Egyben voltunk az első félidőben, de nem voltunk elég agresszívak. A kontráink sem voltak jók, bár mindenképp nehéz helyzet, ha 1-0-ás hátrányban vagy egy topcsapat ellen. Támadóbbak akartunk lenni, amikor nem mi birtokoltuk a labdát. El kell felejtenünk ezt a mérkőzést és a következőre kell felkészülnünk.”

Mario Gomez (Stuttgart játékos): „Ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt, ezután a kezdés után. Mentálisan visszaestünk, miközben a Bayern rengeteg önbizalommal érkezett hozzánk. Új edzőjük van, mindenki bizonyítani akar. Nagyon nagy lelkesedéssel játszottak. Mi pedig elvesztettük a hitünket egy győzelemben, vagy döntetlenben a nyitás után. A Bayern egyszerűen csak túl erős volt."

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/57836/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?