Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Rummenigge Coman-pótlásáról: semmit sem terveztünk

Sukupčák Marián

Bastian Schweinsteiger 18. játékosként bekerült a Bayern hírességek csarnokába. A ceremónia keretében Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató beszélt a lehetséges játékos mozgásokról. Szóba jött Jerome Boateng és Juan Bernat klubváltása, a sérült Kingsley Coman posztja, valamint megerősítette, hogy Sebastian Rudy Gelsenkirchenben található, a transzfer útjába pedig már semmi sem állhat.

Rummenigge...

...a lehetséges Coman-pótlásról: "Sajnos Kingsley Coman lesérült. Ez nekünk nagy veszteség. Ennek ellenére nem feltétlenül lesz gondunk azzal a  pozícióval. Itt van nekünk Arjen Robben, Frank Ribery és Serge Gnabry, hárman, akikben bízunk. Semmi többet nem tervezünk."

...Boateng Párizsba igazolásáról: "Négy nap maradt. Az utolsó napokban vigyázni kell az idegeinkre. Uli és én is arról vagyunk ismertek, hogy jó idegrendszerünk van."

...Rudy váltása a Schalkehoz: "Sebastian túl van az orvosi vizsgálaton Gelsenkirchenben, minden jót kívánok neki. Egy nagyszerű fickó, egy nagyszerű karakter, aki egy év alatt a klubunkban ezt bebizonyította. Azonban muszáj folyamatosan játszania, így ez logikus lépés a részéről."

...Juan Bernat lehetséges távozásáról: "Ebben még semmi döntés nem született. Úgy gondolom, ez csak a megfontolás fázisában van."

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/57726/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,karl-heinz rummenigge,Szakvezetőről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?