Blogolj!

Last Minute távozók a Bayernnél?

Regős András

Az átigazolási időszak vége vészesen közeledik, mindössze egy hete maradt a csapatoknak az adás-vételre. Bár a Bayern vezetősége úgy döntött idén inkább spórolnak, hogy jövőre rendelkezésre álljon a megfelelő összeg a keret frissítésére, nem kizárt hogy egy-két játékostól megválnak még szeptember 1-je előtt.

A WAZ értesülései szerint a Bayern és a Schalke 04 megegyezett Sebastian Rudy sorsáról, a gelsenkircheni kékek 16 millió eurót fizetnek a bajorokhoz szerződése lejártával ingyen érkező német középpályásért.

A másik lehetséges távozó Juan Bernat, akit a legfrissebb cikkekben a Paris Saint-Germain-nel boronáltak össze. Állítólag Niko Kovac nem szánna komoly szerepet a spanyol szélsőhátvédnek, az első Bundesliga mérkőzésen még a keretbe sem nevezte. A párizsiak akár 15 millió eurót is fizetnének érte, a nagyobb gondot Bernat évi 5 millió eurós fizetési igénye jelenti. A PSG másik kiszemeltje a balhátvéd posztra az Atletico Madridban futballozó Felipe Luis, a spanyol klub pedig Bernattal töltené be a védelemben keletkező űrt.

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/57490/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?