3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Lewa beszólt a Bayern vezérkarnak, de mégis marad Münchenben

Kun Béla

Kemény szavak, pozitív lezárással. Hónapok óta, nem adott interjút Németországban Robert Lewandowski. Most megszólalt, s elmondta, hogy miért akarta elhagyni nyáron a Bayernt.


A két Real elleni meccsen, s a kupadöntőn nem úgy szerepelt, ahogy azt sokan elvárták volna, vajon okkal?

"Áprilisban, májusban majdnem mindenki ellenem támadt. S a csapatban sem azt kaptam, amit vártam, abban a helyzetben egyedül éreztem magam. Pár fontos meccsen nem lőttem gólt, s sokak számára ez azt jelentette, hogy Lewandowski a csapat ellen van. Nem éreztem a támogatást, hogy bárki is mögém állt volna. A főnökség sem védett meg engem."

Valóban azért is szerződtette a sztármenedzser Zahavit, mert elgondolkodott a váltáson, de nem ok nélkül, mondta a lengyel világsztár:

"Az olyan dolgok, mint például, hogy én csak magam érdekeit nézem, s a csapat ellen dolgozom. Miután ezt 3-4-szer hallottam, azt gondoltam: mi folyik itt egyáltalán? Ez volt az a pont számomra, amikor elgondolkodtam, hogy ha itt mindenkinek problémája van velem, s azt gondolják, hogy nem vagyok elég jó, akkor miért maradjak itt hosszútávon? Ezért gondolkodtam el a váltáson. A világbajnokság előtt semmi sem sikerült. Nehéz időszak volt számomra. Voltak ajánlataim más csapatoktól  és el is kezdtem ezzel is foglalkozni"

- nyilatkozta őszintén a támadó. A vb után azonban jött Niko Kovac és megváltoztak a dolgok:

"A vele történt beszélgetés után döntöttem el, hogy maradok. Ezen a napon megváltozott a gondolkodásmódom. Tudom, hogy hibáztam én is, de nem vagyok gép."

Ezen kívül a Bayern vezetősége is hozzájárult ahhoz, hogy Lewa maradjon. Hiszen Rummenigge és  Hoenness is azt nyilatkozta, hogy teljesen mindegy, hogy mekkora ajánlat érkezik Lewandiwskiért, ő marad, nem eladó:

"Ez a klub nagyságát, s elkötelezettségét mutatja. Ez egy pont volt, amikor azt gondoltam: ezért a csapatért akarok ismét mindent beleadni. Maradok, mert szeretem Münchent és a Bayernt."

- fejezte be interjúját a Robert Lewandowski.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/57355/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,karl-heinz rummenigge,niko kovac,robert lewandowski,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?