Blogolj!

Triplázás? Kovac adott egy tippet az újságíróknak

Tóth Renáta

Az SV Drochtersen/Assel elleni kupamérkőzés előtti sajtótájékoztatón Niko Kovac válaszolt az újságírók kérdéseire.

Niko Kovac első kupa meccsére készül a Bayern edzőjeként

Niko Kovac ...

a Regionalligás ellenfélről: Természetesen mi számítunk favoritnak, de a fiúk ma is kapnak még utasításokat majd.

a sérülésekről: Alaba és Gnabry biztosan nem játszhat, Bernat és James játéka kérdéses, akárcsak Corentin Tolissoé. Megvárjuk még a mai edzést, de egyébként teljes csapattal fogunk játszani.

Rudy lehetséges távozásáról, és az azt követő rendszerről: Igaz, hogy a középpályán túlkínálat van. Javi egy nagyon jó hatos játékos, de úgy gondolom, van még egy-két játékos, akik szintén azok - Thiago és Tolisso is. A nyolcasból is tudunk hatost csinálni.
Ha Sebastiantól búcsút kell vennünk, akkor 20 mezőnyjátékosunk és két kapusunk lenne - ez egy jó arány. Feltételezem, hogy több középpályás nem hagyja már el a csapatot, de egy nagy csapatnál nem lehet előre megmondani, mi fog történni, én úgy gondolom, ez így lesz.

a keretről: A sérülés problémákat idén is meg kell oldanunk. Nagyon jó játékosaink vannak az U23-ban, néhányan velünk tartottak az USA-ba is. Ez is a célunk a Bayernnél, néhány játékost felhozni a csapatba.

a kritikákról, amik a kinevezésekor érték: Az embereknél ez általában mindig így van: először mindent negatívan látnak és megkérdőjeleznek. Amikor Frankfurtban kezdtem a munkát, akkor is hasonló volt a helyzet - és tudják, mi lett a vége. Egyáltalán nem foglalkozom ezzel.

az elvárásokról és a célokról a Bayernnél: Nem tudjuk most megmondani, melyik cím fontosabb a másiknál. De úgy gondolom, hogy a Kupa nagyon szép, és nagyon szívesen fognám még egyszer a kezemben.
Úgy gondolom, jó kis csapatok ellen játszani, ez is hozzátartozik a kupa sorozathoz. A nagyok kicsit félnek a lehetséges szégyentől. Ez mindenkinek tetszik, a meglepetések pedig hozzátartoznak a futballhoz!

mennyire elégedett csapatával: Mindenkinek tudnia kell, bizonyos helyzeteket hogy tud kezelni. Úgy gondolom, jó úton haladunk, de még van mit javítanunk. Elégedett vagyok, de még jobbak is lehetünk.

ez a mérkőzés az első lépés a triplázáshoz? A holnapi nappal megkezdődik a szezon a tétmérkőzésekkel. Tudjuk, hogy holnap tovább akarunk jutni.
Említik a triplázást, de kérem, nézzenek utána, hány csapatnak sikerült ezt eddig elérnie. Én már utánanéztem, és szerintem mindannyian ugyanazt mondjuk: iszonyú nehéz feladat!

a kapuskérdésről: Ezt még át kell gondolnunk, de holnap Manuel Neuer áll majd a kapuban. Az előző szezonban egy hosszabb szünetet kellett tartania, de úgy gondolom, minden mérkőzésen, melyen játszhat, a segítségünkre van.

forrás: abendzeitung-muenchen.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/57084/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,manuel neuer,niko kovac,sebastian rudy,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?