Blogolj!

A következő évre hagyja a bombaigazolást a Bayern?

Kun Béla

Ebben az évben inkább okosan igazolt, minthogy milliókat kiadott volna sztárjátékosokért. Ez azt is jelenti, hogy következő évben jön csak a bombaigazolás.

A Bayern 2 válogatott játékost, és egy Európa bajnokot hozott a Säbener Straßéra. De ez egy centjébe sem került. Leon Goretzka ingyen érkezett. Gnabry és Sanches kölcsönből tért vissza.

Eddig csak 10 milliót adott ki a rekordbajnok 

Csak a kanadai toptehetség Alphonso Davies került pénzbe a bőrnadrágosoknak. A 18 éves balszélső a Vancouver Whitecaps csapatától érkezett 10 millió Euróért A bevétel pedig 58 millió Euró: Douglas Costa 40 millió, Arturo Vidal 18 millió Euró bevételt termelt.

Amennyiben nem igazol a Bayern augusztus 31-ig, akkor egy igen büszke 48 millió eurós pluszt jelent a csapat számára, amire már a legutóbbi 10 évben nem volt példa.

Már a következő évre spórolnak?

A mostani állás szerint a következő évben 77 milliót már ki kell adniuk. James Rodriguez tényleges megvásárlása 42 millió euró, s hozzá fog majd jönni Benjamin Pavard 35 millióért.

Azonban körbe kell nézni majd a piacon a Robbéry kettős helyettesítésének érdekében. Ribéry áprilisban 36, Robben januárban 35 lesz.

Vajon Gnabry és Coman képes lesz rá?

Személyükben a hosszútávú megoldás is lehetséges, de egy rövidtávú megoldás is elkélhet, egy sztár személyében.

Forrás: https://www.t-online.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/57073/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolásokról,BAYERN HÍREK,Beszámolók,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?