Blogolj!

Niko Kovac: nagyon jól játszottunk kilencven percen keresztül

Dávid Fanni

Nagyon erős teljesítményt nyújtott az FC Bayern a szezon első mérkőzésén, hiszen 5:0 arányban győzedelmeskedett az Eintracht Frankfurt felett. “Nagyon sokat tettünk a győzelemért, hiszen jól akarjuk kezdeni a szezont. Ezért elégedettek lehetünk”, így örült Mats Hummels a Német labdarúgó-szuperkupában aratott sikernek. „Dicséret és gratuláció illeti a csapatomat. Nagyon jól játszottunk kilencven percen keresztül”, Niko Kovac edző szavain is látszik az elégedettség, hogy csapata megnyerte a Német Szuperkupát.

A meccs utáni nyilatkozatok

Niko Kovac: Dicséret és gratuláció illeti a csapatomat. Nagyon jól játszottunk kilencven percen keresztül. Az első félidőben egyszerűen jól kellett állnunk és utána gyorsan iramot kellett váltanunk. Jó pillanatban lőttük a gólokat. A második félidőben jól járattuk a labdát. Megérdemeltük ezt az eredményt, és azt is, hogy mi nyerjük a Német Szuperkupát. A meccs egyetlen szépséghibája Alaba sérülése volt. Nem tudjuk még, milyen sérülése van. A térdén érte az ütés, reméljük, ez csak zúzódás. Meg fogják vizsgálni, vagy még ma, vagy holnap. Remélem a csapat miatt és persze miatta is, hogy semmi komoly nem történt vele.”

Mats Hummels: “Ez a cím, az április közepe óta történt csalódások után a szövetség és a válogatott játékosok számára is sokat jelent. Meg akartuk nyerni az első tétmérkőzésünket és a Német Szuperkupát. Ezért elégedettek lehetünk.”

Leon Goretzka: “Az eredmény is tükrözi, hogy mi uraltuk a meccset. Jókor rúgtunk két gólt, és ezután magabiztosan térhettünk haza.”

Adi Hütter (Eintracht Frankfurt edzője): „Nem lett kellemes a végén a debütálásom. Gratulálnom kell az FC Bayernnek, hiszen megérdemelte a győzelmet. Szinte minden téren erősebbek voltak ma. Ennek ellenére a játék pár szakaszában, mindenekelőtt az elején, azt éreztem, jól állunk, miután előre kockázatos próbálkozásokat tettünk. 0:1-es hátránynál elveszettük a lendületünket és 0:2-es állásnál jött el a döntő pont végül.”

Danny da Costa (Eintracht Frankfurt védője): „Nagyon határozattak voltunk, és bele akartuk vinni a játékunkba az agressziót is, a Német labdarúgókupa fináléjához hasonlóan. 0:1-ig sikerült is, ezután hiányzott a bátorságunk, hogy továbbra is nyomást gyakoroljunk az ellenfél csapatára. A Bayern pedig kegyetlenül kihasználta ezeket a hibákat.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/56998/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?