Blogolj!

Gnabry: Szeretem az amerikai életérzést

Kun Béla

A felkészülés első heteiben Serge Gnabrynak áprilisi sérülése miatt saját visszatérésére kellett koncentrálnia, de azóta már teljes értékű edzéseket végez a csapattal a 23 éves játékos. Gnabry nagyon várta már az amerikai utat, az utazás előtt készített interjút vele az fcbayern.com oldal.

Gnabry örül, hogy az egyéni edzések helyett már a csapattal együtt készülhet fel

Egy év hoffenheimi kitérő után megérkeztél a Bayern Münchenhez. Mit várhatunk el a Serge Gnabty-tól?
Sokat. Sokat, amiről még magam sem tudok. Megpróbálok minden nap javítani a teljesítményemen, és gázt adni. Remélem, hogy a csapatnak, az FC Bayernnek segíteni tudok, és hogy együtt nagyon sok sikert át fogunk élni.

Július 10-én csatlakoztál a tréninghez, milyen érzés volt?
Nagyon jó. Örültem, hogy végre a srácokkal a pályán lehetek, és nem egyéni edzést kell végeznem. Május közepétől már Münchenbe voltam, s egész júniusban egyedül edzettem. Nem volt jó érzés mindig egyedül edzeni úgy, hogy senki nincs körülötted. Most már sokkal jobb, végre van csapatérzésem, már nagyon hiányzott.

Mik a céljaid most az Audi Sommer Tour-on Amerikában? Nagyon tetszik neked az úticél, nemde?
Igen, tavaly nyáron voltam ott először, Los Angelesbe. Nagyszerű hangulat uralkodik ott, szeretem az ottani életérzés. Ott teljesen más, mint Németországban. Ezért is várom nagyon ezt az utazást.

Az időjárás is kedvezhet...
Igen, egy olyan hely, ahol akár később is tudnék élni. (nevet)

Nagy kosárlabda rajongó vagy. Honnan jön ez?
Igen, tényleg nagyon szeretem a kosárlabdát. Az NBA-t már évek óta követem. Az unokatestvérem kedte, majd engem is magával rángatott.

Münchenben is van lehetőséged jó kosárlabdát nézni. Tervbe van az Audi Dome-ban kosárlabdameccseket nézni?
Biztosan. Már nagyon várom. Ők is jól játszanak, és ők jelenleg a német bajnokok, kupagyőztesek. Biztosan meg fogok jó pár meccset nézni.

Ha gólt szerzel, akkor úgy ünnepelsz, mint egy híres kosaras. Hogy jött ez az ötlet?
James Harden-tól lestem el. Egy éjszakával az idegenbeli meccsünk előtt, nagyon jól játszott, a meccs előtt beszéltem róla az egyik haverommal. Azt gondolta, hogy ezt a gólörömött alkalmazzam én is, ha gólt szereznék. S ez sikerült, s azóta is ez a védjegyem.

Mik az elvárásaid az utazással, valamint a Juventus és a ManCity elleni meccsekkel kapcsolatban?
Biztosan jó lesz, akkor is, ha keményen fogunk edzeni. Ott, mint csapat tovább érhetünk, fejlődhetünk, s összeszokhatunk. Örülök, hogy az ott élő szurkolókhoz közelebb tudunk kerülni. S ezen kívül van két jó meccsünk, két jó csapat ellen.

forrás: fcbayern.com

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/56190/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,serge gnabry
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?