Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Zavar Boateng körül? Párizs, Manchester vagy mégis csak München?

Tóth Renáta

Jérôme Boateng jövője még bizonytalan - nem tudni, marad-e a Bayern Münchennél, vagy átigazol esetleg más csapathoz. A Manchester United és a Paris Saint-Germain is élénken érdeklődik a védő iránt, egyes értesülések szerint a francia csapatnak van a legnagyobb esélye megszerezni a világbajnok és BL-győztes játékost.

Marad vagy távozik? Boateng sorsa valószínű már ezen a héten eldőlhet

Már egy ideje folynak a találgatások Boateng lehetséges átigazolásáról, legutóbb Karl-Heinz Rummenigge beszélt erről még a világbajnokság előtt. A bajor klubnál 50 millió Euróért adnák el őt.

A kicker szerint két csapat érdeklődik a 29 éves védő iránt: a Paris Saint-Germain mellett a Manchester United is beállt a sorba, a hírek szerint, mindkét csapat megtette ajánlatait Boatengért.

Már a héten várható megállapodás a PSG-vel?

Úgy tűnik, a párizsi csapat érdeklődése a legkomolyabb. Tegnap este a sky információi alapján megkezdődtek a tárgyalások, és jó irányba haladnak - ezen a héten, pár napon belül várható a bejelentés is.
Igaz, a Sky szerint a Bayern az 50 millió helyett 80-at kérne, de a párizsi csapat a kisebb összeget fizetné csak ki - valószínű a kettő közötti összegben fognak majd megegyezni.
Uli Hoeneß szerint viszont még nem érkezett konkrét ajánlat Boatengért - sem Párizsból, sem Manchesterből.

Szélső játékost a belső védőért?

A brit Telegraph lap viszont tovább ment: szerintük egy csere lehetséges a bajor klub és a Manchester United között. Boateng helyett a szélső játékos Anthony Martial jönne. Értesülések szerint sem a 22 éves játékos, sem az edző, José Mourinho nem látja jövőjét a Vörös Ördögöknél, így elkerülhetetlen a távozása.

Martial legalább 67 millióba kerül - a Bayern Boatenget 50 és 60 millió Euro közötti összegért adná el. Egy lehetséges megegyezés esetén a Bayern még pár milliót nyerhet is.
Martial előrelépést is jelentene: fiatal játékos, és egy szélső játékos személyében erősítés is lenne a csapat számára, hiszen Franck Ribéry és Arjen Robben lassan karrierjük végéhez közelednek.

Kovac szerint Boateng marad Münchenben

A PSG érdeklődésére Boateng iránt Niko Kovac még szombaton, Klagenfurtban azt mondta, "Jól ismerem Jérôme-t, és biztos vagyok benne, hogy a Bayernnél marad majd." De egyúttal hozzátette azt is, hogy a futballban nincsen garancia.
Azaz, Kovac szeretné a védőt megtartani, de ha egy megfelelő ajánlat érkezne, akkor a klub képviselői elgondolkodnának az eladásán is.

forrás: abendzeitung-muenchen.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/56084/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,Átigazolásokról,BAYERN HÍREK,jerome boateng
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?