Blogolj!

Tuchel Párizsba vinné Boatenget?

Tóth Renáta

A PSG új edzője beszélt arról, mennyire komolyan érdeklődik Boateng megszerzése iránt - valamint arról, miért a párizsi csapatot válaszottta a Bayern München helyett.

Boateng távozhat a PSG-hez?

"A Dortmundtól való távozásom után tudtam, hogy a csapatommal külföldön folytatnánk tovább a munkát, amennyiben erre lehetőséget kapunk." - mondta Tuchel a tegnapi, Klagenfurtban tartott mérkőzés előtt, ahol a Bayern ellen játszott új csapatával.

Tuchel megerősítette, hogy folyamatosan kapcsolatban volt a müncheni vezetőséggel, és hatalmas megtiszteltetés lett volna számára ez a lehetőség, de végül a PSG-nek mondott igent.

Természetesen szóba került a legutóbbi spekuláció is, miszerint Tuchel kiszemelte Jerome Boatenget, és az új csapatához csábítaná a Bayern München világbajnok és BL-győztes védőjét.
Tuchel ezzel kapcsolatban viszont semmi konkrétumot nem árult el.
"Nem tudok mit mondani. Természetesen próbálunk top játékosokat leigazolni, kompenzálva a távozókat. De az is világos, hogy semmit sem fedünk fel." - tette hozzá a témához a 44 éves edző.

A Bayern edzője, Niko Kovac csak ennyit mondott a találgatásokra:
"Tudom, hogy Thomas még egy vagy két játékost biztosan keres a csapatához, talán nálunk is nézelődik. De nem lesz egyszerű megszereznie a játékosainkat."

Az átigazolási időszakban azonban nincsenek garanciák. Egy magas ajánlat esetén Boateng átigazolása reális lehet. A szerződése a Bayernnél pedig 2021. június 30-ig szól.

forrás: bild.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/55949/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,jerome boateng,niko kovac
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?