3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Golfozás jótékonysági céllal

Tóth Renáta

Thomas Müller a Nicolaidis YoungWings alapítvány nagyköveteként vett részt immár 7. alkalommal egy jótékonysági golftornán, ahol 230.000 Eurót gyűjtöttek össze, gyászoló családok részére.

Thomas Müller a gyerekek körében

"Ezeknek a gyerekeknek a történetei és sorsa mindig megérint. Ilyenkor jövünk rá, hogy sokszor a gyerekek és a fiatalok több mindenen mennek keresztül, mint felnőtt korukban. Jó volt egy gondtalan és vidám napot együtt tölteni, és nagyszerű, hogy ilyen sok adomány gyűlt össze a sok szponzornak, támogatóknak és partnereknek köszönhetően." - mondta Thomas Müller a torna után.

Müller mellett Philipp Lahm, a profi golfozó Marcel Siem, az énekes Tim Bendzko, valamint további 108 barátja és támogatója az alapítványnak vett részt ezen az eseményen.

"Mindig megérint, hogy nagykövetünkkel, Thomas Müllerrel és számos elkötelezett támogatónkkal együtt mennyi mindent tudunk elérni. Már 7 éve dolgozunk együtt Thomasszal, és mindig különleges dolog együtt megszervezni ezt a napot." - mondta Martina Münch-Nicolaidis, az alapítvány vezérigazgatója.

Nicolaidis YoungWings Alapítvány 20 éve támogatja a fiatalokat, gyászoló családokat. Országszerte segítenek a gyászoló gyermekeknek, fiataloknak és felnőtteknek 49 éves korukig, számos lehetőséget felkínálva a gyász és veszteségük enyhítésére, kezelésére.
A nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető az alapítvány online tanácsadó központja, ahol név nélkül is kérhetnek segítséget, és felvehetik egymással a kapcsolatot is.

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/55946/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,philipp lahm,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?