Blogolj!

Daily Schmankerl: Julian Draxler újra a Bayern célkeresztjében!

Török Péter

A fő kép nem egy új fiúbanda albumfotója, hanem az állítólagos Bayern-kiszemelt Julian Draxler Leon Goretzkával látható.

A James Rodriguez-dráma még mindig folytatódik, nincs egyértelmű válasz, és ha a kolumbiai elhagyja a csapatot, és a Realhoz szerződik, akkor lehetséges pótlásnak kell utánanézni.

Itt jön a képbe Julian Draxler.

A PSG-játékos, Julian Draxler megint szóba került a Bayernnel. Most az olasz média kapta fel, hogy James visszatér a Realba. Ha ez így lesz, akkor a Bayern szemet vethet Julian Draxlerre. A német jelenleg a PSG-vel áll szerződésben. Az még nem tiszta, hogy a 24 éves játékossal hogy számol új edzője, Tomas Tuchel. Ezzel számolva lehet, hogy tényleg a Bayernt választja Draxler.

Amióta kirobbantak a pletykák, azóta sok szemszögből lehet vizsgálni a sztorit, és sok lehetőség is van. Ám ameddig James nem dönti el, hogy mi lesz a jövőjével – és erre a Bayern rá nem bólint – addig ezek a pletykák csak nőni fognak.

Draxler egy nagyon nem imponáló VB-n van túl a Die Manschafttal, de a képessége és tehetsége megvan a sztárrá váláshoz. Ha James távozna, Draxler pont a csapatba illene, és megfelelően tudná pótolni a kolumbiai középpályást.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/55756/pics/lead_800x600.png
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,julian draxler
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?