Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Gnabry: sokat tanulhatok a srácoktól

Tóth Renáta

Serge Gnabry új otthona immár hivatalosan is az Allianz Aréna lett, hétfőn pedig be is mutatkozott a média munkatársainak a sajtótájékoztató során. A 22 éves játékos még az április végén elszenvedett izomsérülése következményeivel küszködik, de sokat nem kell várnia, hogy Niko Kovac irányítása alatt a Bayernnél  megkezdhesse edzéseit.

Gnabry a 22-es mezszámot fogja viselni a Bayernnél

"Már egy pár hete itt vagyok, és dolgozom a visszatérésemen, amitől már nem is állok olyan messze." - mondta Gnabry, de a visszatérést az edzésekhez azonban nem akarja elsietni, mint elmondta, meg akarja várni, míg 100%-ban bevethető lesz.
"Amint készen állok, jelezni fogom." - tette hozzá a 2017-ben U21-es német válogatottal Európa-bajnokságot nyert támadó.

„Célomat az FC Bayernnel röviden összefoglalva: annyi címet elhozni, amennyi csak lehetséges."

Niko Kovac számára nem ismeretlen, milyen az, amikor Gnabry teljes erőbedobással játszik a pályán - az Eintracht Frankfurtnál eltöltött ideje alatt megtapasztalhatta.
"Az elmúlt szezonban kétszer játszottunk a Hoffenheim ellen, egyszer Serge gólt is lőtt nekünk, egy másik gólnál pedig besegített. Örülök, hogy most a mi oldalunkon áll." - mondta Kovac.

Hasan Salihamidzic is meg van győződve az újonc képességeiről.
"Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyet nem sokszor láthatunk. Top tehetség, nagy jövő előtt áll a Bayernnél."- írta le első benyomásait a sportigazgató.

Gnabry teljesítményével szeretné meghálálni ezeket a dicsérő szavakat.
"Vannak bizonyos képességeim, de még nagyon fiatal vagyok." - mondta Gnabry, akinek önbizalmat adtak főnökei szavai, de hozzátette, fejlődése még nem zárult le.
"Szeretek cselezni, és ezen még javítani is szeretnék." Ezen felül elmondta, hogy a gyengébb lábán és a fejelési technikáin még dolgoznia kell.

A sajtótájékoztatón szóba került a konkurencia harc a kereten belül, ám Gnabry elmondta, nem fél ettől - sőt, inkább örül neki, hogy tanulhat a fiúktól, hiszen minden játékos különböző, mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei.

forrás: fcbayern.com

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/55126/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,serge gnabry
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?