Blogolj!

Klose: a Bayern gén mindig bennem volt

Tóth Renáta

A csalódottság átadja helyét a az új kihívásoknak! Pár nappal a német válogatott világbajnokságról kiesését követően Miroslav Klose ismét munkába állt: a héten megkezdte munkáját edzőként a Bayern U17-es csapatánál.

Miroslav Klose a héten megkezdte munkáját az U17-es csapat edzőjeként

fcbayern.com: Klose Úr,a válogatottnál a csatárok edzője volt. Minél előbb szerette volna elkezdeni az új munkát a csalódást keltő VB-t követően?
Klose: Természetesen egészen más terveink voltak a válogatottal - ez egy csalódás volt. Másfél nappal a kiesés után már a családommal voltam és feldolgoztam a történteket. Örülök az új kihívásoknak, amik várnak rám az U17-es csapat edzőjeként a Bayernnél.

fcbayern.com: Milyenek az első benyomásai a csapatról?
Klose: A VB előtt jártam itt már pár alkalommal, láttam a fiatalokat egy-egy mérkőzésen, tudtam egy képet alkotni. Most pedig újra itt vagyok. Minden edzés során jobban megismerhetem a játékosokat. A kampusz pedig egyszerűen fantasztikus.

fcbayern.com: Hogyan fog neki az új feladatoknak?
Klose: Először is a játékosoknak is meg kell szokniuk engem, és nekem is meg kell ismernem, hogy tudok a játékosokkal külön-külön bánni.

fcbayern.com: Egykori világklasszis csatárként mit szeretne a fiataloknak átadni? Klose: A saját karrieremből, a DFB-nél eltöltött elmúlt 2 évemből és különböző kurzusokról is sokat meríthetek. Ezt megpróbálom a pályára és a fiúkra is átvetíteni. Hogy ez milyen gyorsan fog menni, meglátjuk, de alapvetően jó érzésem van ezzel kapcsolatban.

fcbayern.com: Milyen mértékben van segítségére, hogy 4 sikeres évet tölthetett az FC Bayernnél játékosként?
Klose: A Bayern-gén mindig bennem volt. A Rómában töltött időszak után a családommal Münchenbe költöztünk vissza. Egyszerűen egy fantasztikus város, és nagyon jól érezzük itt magunkat. Az pedig, hogy egy ilyen lehetőséget kaptam, hogy edzőként dolgozhatok az FC Bayernnél - még szebbé varázsolja.

forrás: fcbayern.com

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/55295/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern II és utánpólás,miroslav klose
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?